cum e cu steriletul?

21-01-2012
nutikonix
Nu este medic/terapeut
nutikonix
am si eu o intrebare.Mi-am pus sterilet de curand dar nu mi s-au dat prea multe detalii si sunt curioasa daca exista zile in care nu este voie la sex in afara de cele de menstruatie si daca este vreo problema atunci cand luam antibiotice daca afecteaza cu ceva sa facem sex atunci????SI daca e adevarat k exista riscul sa iasa steriletul singur la un efort mai mare?????
2 comentarii
0
21-01-2012, ora 21:06
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Sunteţi sub protecţie în orice zi.
2. Chiar şi dacă luaţi antibiotice.
3. Deplasarea steriletului se petrece relativ rar. Oricum, probabil că vi s-a făcut recomandarea unui control o dată la 6 luni. Respectaţi-o. Majoritatea steriletelor au unul sau două fire de control în vagin (în funcţie de modelul steriletului). Deplasarea se manifestă prin coborârea firelor de control.
0
22-01-2012, ora 17:39
nutikonix
Nu este medic/terapeut
nutikonix
Multumesc de raspuns.Am sterilet Copper t 380 a si nu mi s-au dat detalii ce, cum si cand trebuie sa ma mai duc la control.Doar mi s-a pus k am vrut eu k am auzit k e bun k metoda de contraceptie findca am deja 2 copii.Am fost eu la control din cauza ca aveam impresia k nu il mai am k am auzit multe fete care s-au plans de tot felul de dureri sau de scurgeri abundente iar eu nu am absolut nimik e ca inainte, diferenta este k mi s-a reglat menstruatia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •