cum iau anticonceptinalele

Buna ziua! Am si eu o mica intrebare.Daca mi-a venit ciclu de ex ieri seara la ora 23 si nu am luat pastila atunci, la cate ore max o pot lua?
2 comentarii

Dacă este vorba de iniţierea tratamentului contraceptiv, adică e vorba de prima folie, atunci prima pastilă este bine să o luaţi în oricare din primele 5 zile. Dacă ciclul era regulat, preferabil chiar în ziua a 5-a.
Dacă o vorba doar de o nouă folie şi tratamentul a fost deja iniţiat, atunci respectaţi pauza de 7 zile indiferent dacă aceasta (adică ziua a 29 faţă de începerea foliei precedente) cade peste menstruaţie sau nu.
Dacă o vorba doar de o nouă folie şi tratamentul a fost deja iniţiat, atunci respectaţi pauza de 7 zile indiferent dacă aceasta (adică ziua a 29 faţă de începerea foliei precedente) cade peste menstruaţie sau nu.

si eu as vrea sa iau anticonceptionale dar mie rusine sa ma duc la ginecolog.
am 19 ani si cred ca ar fi bine sa iau odata ce am prieten de 1 an si am o viatzasexuala regulata
va rog sa imi raspundeti
am 19 ani si cred ca ar fi bine sa iau odata ce am prieten de 1 an si am o viatzasexuala regulata
va rog sa imi raspundeti

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 6microgynon si arcoxia
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 4novinette sau diane 35?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 15anticonceptionale yaz
- 4anticonceptionale
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 4Ce sa fac?
- 0Ma ustura de cand iau anticonceptionale
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 2inlocuire anticonceptionale
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 1escapelle si chist ovarian
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: