cum iau anticonceptinalele
Buna ziua! Am si eu o mica intrebare.Daca mi-a venit ciclu de ex ieri seara la ora 23 si nu am luat pastila atunci, la cate ore max o pot lua?
2 comentarii
Dacă este vorba de iniţierea tratamentului contraceptiv, adică e vorba de prima folie, atunci prima pastilă este bine să o luaţi în oricare din primele 5 zile. Dacă ciclul era regulat, preferabil chiar în ziua a 5-a.
Dacă o vorba doar de o nouă folie şi tratamentul a fost deja iniţiat, atunci respectaţi pauza de 7 zile indiferent dacă aceasta (adică ziua a 29 faţă de începerea foliei precedente) cade peste menstruaţie sau nu.
Dacă o vorba doar de o nouă folie şi tratamentul a fost deja iniţiat, atunci respectaţi pauza de 7 zile indiferent dacă aceasta (adică ziua a 29 faţă de începerea foliei precedente) cade peste menstruaţie sau nu.
si eu as vrea sa iau anticonceptionale dar mie rusine sa ma duc la ginecolog.
am 19 ani si cred ca ar fi bine sa iau odata ce am prieten de 1 an si am o viatzasexuala regulata
va rog sa imi raspundeti
am 19 ani si cred ca ar fi bine sa iau odata ce am prieten de 1 an si am o viatzasexuala regulata
va rog sa imi raspundeti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 6yasmin+nizoral
- 15melleva 35
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 13contact sexual neprotejat?
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 7Prima pilula dupa pauza
- 20Anticonceptionale
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 0anticonceptionale yasmine
- 8Simptome ciudate
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: