Cum pot face sa vina mai repede?

poate ca pare aiurea dar vreau sa-mi vina mai repede luna asta k lunea viitoare plec la mare si nu vreau sa stau numai p plaja din cauza k sunt p stop.anul trecut am avut acelasi ghinion.
mie trebuia sa-mi vina p 21 acum, luna asta dar a intarziat cred pt k am stat cu mana in apa rece si am schimbat clima(am plecat la tara) si nici pana azi nu a venit si v-am spus de ce vreau sa vina acum zilele astea.
daca stiti vre-o solutie sa vina mai repede..ajutati-ma...va rog ! Pup
mie trebuia sa-mi vina p 21 acum, luna asta dar a intarziat cred pt k am stat cu mana in apa rece si am schimbat clima(am plecat la tara) si nici pana azi nu a venit si v-am spus de ce vreau sa vina acum zilele astea.
daca stiti vre-o solutie sa vina mai repede..ajutati-ma...va rog ! Pup
2 comentarii

nu neaparat sa vina mai repede
si daca vine cand esti la mare foloseste tampoane ob
si poti sa mergi linistita in apa
folosestele cu incredere ca nu se intampla nimic doar sa le schimbi regulat si treaba e rezolvata
distractie placuta
pa pa
si daca vine cand esti la mare foloseste tampoane ob
si poti sa mergi linistita in apa
folosestele cu incredere ca nu se intampla nimic doar sa le schimbi regulat si treaba e rezolvata
distractie placuta
pa pa

mi-e teama sa nu ma patez k anu'l trecut mi s-a intmplat sa-mi vina exact cand am ajuns la mare...am pus un OB dar instinctu meu feminin :) m-a facut sa-mi iau p mine niste pantaloni scurti de blugi si nu m-m patat decta o picatura p tangutza pt k s-a varsat de parac nu mai venise d mult rau...
din cauza asta am zis k poate o fi vre-o metoda (in afara de anticonceptionale, pt k nu iau de obicei ) care sa faca sa vina mai repede si sa inceapa cel putin pana joi- vineri :((
din cauza asta am zis k poate o fi vre-o metoda (in afara de anticonceptionale, pt k nu iau de obicei ) care sa faca sa vina mai repede si sa inceapa cel putin pana joi- vineri :((

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual dereglat
- 12Probleme ginecologice?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 4oare e bine?
- 4ciclul menstrual
- 10menstruatie
- 1menstruastie
- 4ciclu mai devreme
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 22Menstruatie maronie
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 1menstruatie
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 2Amânare menstruație, va roggg
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia amanarea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: