Cum pot sa-mi maresc penisul macar cu 2cm?

05-05-2012
nanisi
Nu este medic/terapeut
nanisi
Buna la toti care sunt seriosi! Ma numesc MAX! am 20 ani si ash vrea sa sa stiu ce sa fac sa-mi mai maresc penisul macar cu 2cm, acum la mn e de 17- pina la17, 5cm dar vreau sa am cel putin pina la 18 19 cm, ce pot face sal mai cresc putin, ROG DE RASPUNSURI SERIOASE, va multimesc!
16 comentarii
0
05-05-2012, ora 18:44
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Iti enumar mai jos cateva metode(cele mai multe nu ajuta cu nimic...cele chirurgicale au sanse de reusita)
1. Pilulele pentru marirea penisului
Pilulele pentru marirea penisului sunt poate cel mai popularizat produs in aceasta privinta. Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca toate aceste avantaje si actiuni benefice raman la stadiul de "reclama", caci nici unul dintre aceste produse nu are efecte permanente de marire a penisului.

2. Pompita pentru marirea penisului
Pompita pentru marirea penisului este de multe ori recomandata de medicii specialisti si ca metoda de tratare a impotentei. Modul de utilizare este foarte simplu, tubul cilindric al acestui dispozitiv fiiind plasat pe penis. Dupa aceea aerul este pompat afara ceea ce face ca gradul de vascularizare sa creasca asemenea unei erectii normale. In acel moment la baza penisului este plasat un inel care va face ca sangele de la nivelul penislului sa se scurga mult mai incet. Procesul de marire a penisului cu ajutorul acestui dispozitiv are o durata de doar 24 de ore. Ceea ce mai trebuie sa stiti insa este faptul ca pompita pentru marirea penisului poate duce la aparitia efectelor adverse, precum ruperea vaselor de sange ceea ce va cauza tumefiere si chiar durere in zona lezata.

3. Exercitiile pentru marirea penisului
Existenta unor potentiale exercitii pentru marirea si tonifierea penisului, nu poate fi incadrata decat in randul "ideilor preconcepute". Ceea ce trebuie sa stiti este faptul caopenisul nu este un organ musculos, si pirn urmare, nu pot exista exercitii pentru marirea dimensiunii acestui organ.

4. Operatii pentru marirea penisului
Operatiile pentru marirea penisului, sunt poate cele mai sigure metode de reusita in aceasta privinta, si in plus efectul lor este permanent. Pentru aceasta medicul specialist va sectiona ligamentele care sustin penisul in pozitia sa initiala, si in acest fel suprafata exterioara a penisului va putea fi marita. Un aspect neplacut al acestei interventii chirurgicale consta in faptul ca uneori cicatricile pot fi profunde, penisul erect va fi indreptat in jos, iar baza penisului poate fi destul de paroasa.
O alta modalitate de marire a penisului prin interventii chirurgicale este cunoscuta sub denumirea de implant dermic. Aceasta interventie presupune extragerea tesutului adipos din alte parti ale corpului si implantarea lui la nivelul penisului. Efectul acestei operatii poate fi de cele mai multe ori inestetic deoarece dimensiunea glandului penian nu poate fi modificata.
0
07-05-2012, ora 11:36
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu merge cu nimic, mai bine accepta-te asa cum esti.
0
08-05-2012, ora 20:10
nanisi
Nu este medic/terapeut
nanisi
hmm dar mie imi pare ca 17 cm e mic, defapt normele nu le stiu bine
0
08-05-2012, ora 21:23
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
stai linistit ca multi au penisul mult mai mic si fetele nu stau in pat cu linia sa-l masoare...
0
09-05-2012, ora 23:39
nanisi
Nu este medic/terapeut
nanisi
mmmmmm...
0
05-04-2015, ora 11:55
hilfiger
Nu este medic/terapeut
hilfiger
Frate..penisul meu masura 11cm man.nu e nimic de lauda..dar se poate mari si fara pastile sau operatii scumpe..cumparati phallosan forte..folosestel un an..si vei fi multumit..o am de 17cm acum..si a crescut cu 1cm grosime..daca stati ssa va luati dupa toti medicii retardati romani asta o sa va spuna..nu cumparati..nu luati..nu sunt bune..pai medicii romani nu o sa se ridice la standardul celor germani niciodata..acest produs este unul medical..se gaseste si in farmacii...asa ca..folositil featilor cu incredere
0
26-11-2015, ora 16:02
sexshopintim
Nu este medic/terapeut
sexshopintim
Eu am luat Vimax si sunt extrem de surprins.
0
26-12-2015, ora 01:07
cosmin57
Nu este medic/terapeut
cosmin57
buna ziua am 32 de ani si de o saptamina am o problema cu erectia sint plecat in anglia de un an de zile sint casatorit pina de 3 luni jumate nu aveam nici o problema cu erectia cind am fost acasa de 4 luni am facut sex cu sotia si de 3 ori pe zi fara probleme dupa ce am venit inapoi am avut un necaz in familie si am fost foarte stresat o perioada lunga acuma de o saptamina a venit sotia la mine si am incercat sa fac sex cu ea sii am ramas surprins de faptul ca ardeam de dorinta si de excitare dar nu aveam o erectie 100% am intrat in panica tin sa mentionez ca in urma cu patru luni am inceput sa merg la sala si am luat o luna tribulus terrestris 2 pastile la zi dupa care am facut o pauza de o luna si jumatate si nu am simtit nici o problema cu penisul si dupa aia am inceput sa iau iar tribulus o luna jumate si inainte sa vina sotia la mine mam oprit cu doua saptaamini inainte de venirea ei sint in stare de soc caci nu am mai avut probleme de genul niciodata chiar ma masturbez zilnic de 2 ori, acuma am o erectie ferma doar in momentul in care ma termin si asta doar la masturbare mie frica ca sunt tinar si sa nu ma lase sotia am un copil cu ea va rog niste sfaturi sau ceva medicamente ce as putea sa le cumpar din anglia, oare sa fie de la tribuls sau de la stresul prin care am trecut???
0
06-10-2018, ora 22:54
NoBady007
Nu este medic/terapeut
NoBady007
Salut prietene daca, daca chiar vrei sa iti maresti penisul poti folosi TitanGel dar prima data iti recomand sa te duci la un medic pentru niste analize etc, ce nu iti recomand este sa nu il maresti lasal asa...la 17 cm este destul de mare sa satisfaci o femei cum iti doresti si cum si ea isi doreste.Ca orice om care nu seamănă cu altul, niciun vagin nu are un geamăn. Aşadar, şi dimensiunile diferă de la o femeie la alta. De obicei, dimensiunile unui vagin complet dezvoltat, ajuns la maturitate, variază. Astfel, lungimea normală se situează undeva între 7, 5 şi 15, 5 centimetri, în timp ce lăţimea poate avea valori între 2 şi 10 centimetri. În stare normală, lăţimea unui vagin este de 2-4 centimetri, iar atunci când eşti excitată aceasta creşte şi poate ajunge până la 10 centimetri.Iti recomand sa folosesti preludium majoritatea femeilor iubesc asta si o poti face sa aiba orgasm numai din preludium...si un bonus pentru tine bea un pahar de vin rosu inainte de a face dragoste o vei face mai fericita asa, sper ca te-am ajutat o zi buna ;)
0
07-10-2018, ora 04:15
raulsorin
Nu este medic/terapeut
raulsorin
salutare si eu am penisul de 19 cm si vreau sal fac de 23 macar am incercat cu fel si fel de metode si bani cheltuiti aiurea si nimica.multi imi zic ca mi mare penisul dar eu nus multumit as vrea mai mare am o obsesie in cap de cativa ani.am fost in franta sa ma operez dar miau zis ca mie prea mare si sunt cam slab si nu am grasime deloc ca ca sami ieie si sami puna la penis unde trebe asa miau spus.si tot am in cap obsesia asta sa mio mai maresc pt ca imi doresc.ma puteti ajuta careva cat de cat.va multumesc mult
0
12-10-2018, ora 22:22
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Raulsorin exista o vorba "Mai binele este vrajmasul binelui."

Ai intalnit-o pe viitoarea si i se pare putin, sau e doar o idee fixa, ca trebuie mai mare? Stiu cazuri de oameni casatoriti la care femeii ii e foarte greu, tocmai ptr ca e prea mare. 19 cm este peste medie.

Si mai e o problema un organ mai mare, are nevoie de mai mult sange necesar ca sa intre in erectie. El e proiectat asa cum trebuie. Daca va fi mai mare dar te trezesti ca intri mai greu in erectie mai ales cand esti trecut de 40 de ani, ce faci? Adica nu trebuie mai mare si dupa, sa va uitati la ea.
0
01-11-2018, ora 13:55
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Obstacolul tau RaulSorin nu e intre picioare, ci in partea superioara a corpului. Obsesia aceasta a ta are nevoie de sprijin medicamentos pentru a trece. Poate fi penisul si de 30 de cm, tot o sa vrei sa-l ai mai mare, pana cand nu vei consulta un medic psihiatru si, mai apoi, un psihoterapeut pentru asta.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
05-03-2019, ora 13:48
Hunter Magnificul
Nu este medic/terapeut
Hunter Magnificul
Mai exista o solutie dai cu laptele cucului (Aleura) Si sa vezi acolo 30 pe lungime si 15 pe grosime pe langa alte efecte adverse pe care nu le pot preciza.
0
07-03-2019, ora 12:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu exista vreun tratament / unguent care sa duca la marirea penisului.
Doar interventia chirurgicala poate face asta, insa majoritatea celor ce o fac sunt nemultumiti de rezultate.asa ca operatiile sunt rezervate doar pentru penisurile ce sunt foarte mici.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
0
16-12-2019, ora 21:12
NPEG
Nu este medic/terapeut
NPEG
Pastilele si alte suplimente gasite online sau in magazine sunt niste porcarii. Nu exista substanta sa mareasca penisul. Poate doar sa iti ofere stimulii necesari sa ai o erectie puternica dar de crestere, nici vorba.
Asa cum zice si domnul Dr. Rares Ignat, ca "tratament" rapid ar fi interventia chirurgicala dar vine oadata cu nemultumirea de a nu mai sta dreapta :)
Poti doar sa stimulezi penisul prin masaj, prin diverse tehnici, astfel incat corpul sa trimita mai mult sange in acea zona. Dar este vorba de rabdare si timp..luni de zile dar obtii 2-3cm in plus.. poate 4.
Nu am voie sa fac reclama pe site, asa ca daca esti interesat, imi poti lasa un mesaj si te lamuresc.
0
28-01-2020, ora 09:38
dorian10
Nu este medic/terapeut
dorian10
Offfff, e usor sa zici nu marimea conteaza cand o ai de 25 de cm.

@nanisi - Salut. Dupa cum a spus si domnul doctor Rares Ignat, marirea penisului se poate face doar prin interventie chirurgicala, ca sa ai rezultate permanente, dar aici subliniez si eu faptul ca multi se plang de rezultatele post-operatorii. Si in plus costurile unei operatii incep de la cel putin 1500 EU plus costurile perioadei de covalescenta.

De altfel, o marire a organului genital, nu garanteaza o viata mai buna sexuala.

Vin cu o completare, cum a spus cineva mai sus : poti lua dispozitive gen Phallosan forte, sau simplu, stiu un caz concret, dar sa stii, ca el trebuie purtat cel putin 4-6 ore / zi, iar marirea nu este fabuloasa ( max 4-6 cm / an). Ce este bine la acest dispozitiv, este faptul ca nu afecteaza tesutul cum face pompa de marire / exercitiil de alungire.

Sfaturi ai primit, alege ce consideri tu ca este mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: