Cum pot sa scap de cosuri?
Am cosuri sau acnee cum s-ar zice de prin clasa a 7.Amu am 19 ani si tot mai am, bine mai putin, ce-mi recomandati pt cosuri? Si daca stiti ceva si pt cicatrici ramase in urma spargerii cosurilor am ca 2 "gropite" mici pe frunte! Multumesc
3 comentarii
Prietenul meu a avut probleme cu acneea si a folosit zynerit..si i-au ttrecut momentan..problema e ca atunci cand nu se mai da cu zynerit ii apar la fel..incearca si tu..cat despre gropite..nu stiu ce sa zic..poate o sa se vindece cu timpul...
la virsta ta e posibil sa fie o problema interna si de aceea tratamentele locale nu vor rezolva problema.Scrie-mi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Nu-ti mai sparge cosurile si nu t mai da cu toate cremele din comert!eu am inceput un tratament pt acnee cam d o luna si jumatate si pot sa spun k dupa atata timp (am 20 d ani) am reusit sa scap d cosuri.vezi c rasp i-am dat mai sus lui thedream(msg cu puncte negre).succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 3fata mea e varza
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 2acnee polimorfa
- 9acnee rebela!!
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 3acnee, foliculita sau ceva combinat?
- 3acnee!
- 0Acnee moderata
- 6acnee si cicatrici
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 0Flutasin pt acnee?
- 2Acnee spate
- 1acnee si lipsa ciclului
- 4Acnee la 21 de ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: