cum procedez in continuare?

22-10-2008
ada21
Nu este medic/terapeut
ada21
acum 6 luni am facut o intrerupere de sarcina...atunci medicul mi-a recomandat desorelle ca metoda contraceptiva...am facut un control dupa o luna si totul era bine...am continuat sa iau anticonceptionalel etimp de 6 luni...insa le am intrerupt luna aceasta deoarece prospectul sustine ca se pot luat 6 luni, dupa care trebuie sa merg iar la medic.nu as vrea sa mai merg la medic.as putea sa iau in continuare fara sa mi dauneze fertilitati?cat timp pot continua fara riscuri acesta metoda?
1 comentarii
0
22-10-2008, ora 21:30
Romanitza
Identitate neconfirmată
Romanitza
Poti sa le iei si mai mult de 6 luni.Nu afecteaza fertilitatea, ci predispun la alte afectiuni.Ar fi bine sa mergi la un cabinet de planning familial.Acolo vei primi toate informatiile si nu vei fi supusa unui control ginecologic-banuiesc ca de asta te temi.Asta fac medicii de planning:discuta, afla ce factori de risc ai si in functie de datele furnizate indica anticonceptionalul adecvat, iti raspund la toate intrebarile legate de metodele contraceptive.De aceea au aparut aceste cabinete:pentru ca oamenii fac sex si pentru ca trebuie sa stie cum sa se protejeze.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul