cum sa o conving? | Forumul Medical ROmedic

cum sa o conving?

23-08-2008
bogdi b
Nu este medic/terapeut
bogdi b
buna.as vrea s sthiu si eu ce as putea face sa o conving pe iubita mea sa se culce cu mine?am incercat toate metodele am ajuns pana si l lumanari dar degeaba i este frica ea zice ca are incredere in mine insa cand ajungem la ce-i mai important se razgandeste...c as putea s i zik ce as putea s fac s inteleaga ca nu are dc s i fie frica si ca eu nu o sa o parasesc dupa c m culc cu ea?
4 comentarii
0
24-08-2008, ora 00:00
lav30_cta
Nu este medic/terapeut
lav30_cta
ce ar fi sa incerci sa ii castigi mai intai increderea? dacaii e frica inseamna ca nu are incredere in tine si in sentimentele tale? cati ani aveti voi? cand doi oameni se iubesc si au incredere unul in celalalt partea fizica vine de la sine, de ce trebuie sa o convingi sa se culce cu tine? demonstreaza-i mai intai ca o iubesti sincer si ca dragostea ta pentru ea nu se rezuma doar la partea intima a relatiei, astfel va incepe sa aiba incredere in tine. barbatii se grabesc de obicei sa isi duca partenerele in pat fara sa inteleaga ce e in sufletul lor si ce isi doresc ele cu adevarat. ati incercat sa discutati sincer cauza refuzului ei?
0
24-08-2008, ora 00:00
zuper
Nu este medic/terapeut
zuper
Teai gandit vreodata sa o intrebi dc ii e frica...sti...mie mi se pare ca frica ei este intemeiata!!!Am auzit de atatea cazuri in care barbatii isi parasesc iubitele dupa o noapte in pat si in cazurile mai grave chiar le lasa insarcinate!!!Ar trebui sa ii demonstrezi ca o iubesti si ca nu o vei parasi!!!Dar totusi nu inteleg dc trebuie sa va grabiti!!Barbatii vor imediat in pat.numa asta ii intereseaza!!!Gandestete cum sa ii arati ca o iubesti!!!
0
24-08-2008, ora 00:00
bogdi b
Nu este medic/terapeut
bogdi b
eu am 18 si ea are 16...am incercat s i demonstrez ca o iubesc insa nu sthiu cat d mult crede ea asta...recunosc ca nu am fost un baiat cuminte in ceea ce priveste fetele ca azi eram cu una maine cu alta insa cu ea e altceva chiar tin la ea...nu sthiu ce sa fac sa nu creada ca am sa o parasesc mai ales ca as fi primul baiat din viata ei.sthiu ca ea tine la mine insa pasul asta nu e convinsa ca vrea s il faca..suntem d 4 luni impreuna si as vrea s o sthiu numai a mea.cum as putea s i mai demontrez cat tin la ea si s nu creada ca e ink una in plus p lista?cum s o fac s fie a mea?
0
25-08-2008, ora 00:00
sacel
Nu este medic/terapeut
sacel
ia spune unde te grabesti???de ce crezi ca daca aveti relatie intima gata e a ta? Ti-a placut un "obiect "si gata il vrei al tau cu orice pret?
Dragostea vine de la sine si nu trebuie fortata.Nici nu treb sa strigi in gura mare ca sa dovedesti.Dovada dragostei tale este in a considera amica ta o fiinta care are dreptul la Demnitatea sa si la Libertatea de a alege.A face pe cineva prizonierul sentimentelor sale inseamna a-l inrobi, a-l supune. Respect, tact, rabdare, intelegere si toate vor veni cand natura fiecarui din cele 2 corpuri va fremata de dorinta de a se imperechea aceea ce va incununa astepatrile voastre.Pana atunci singur stii ce sa faci ca sa descarci surplusul de tensiune sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: