cum sa te ingrasi?

01-06-2011
andutzza
Nu este medic/terapeut
andutzza
sotul meu are 24 de ani, inaltime 1, 80 si 65 de kg. acum cativa ani a avut 85 de kg fara ca sa fie gras dar manca destul de mult in comparatie cu acum knd mananca o data pe zi. ce poate face sa aiba pofta de mancare ca sa ajunga la kg de dinainte?precizez ca merge la sala si ia si sulplimente
11 comentarii
0
02-06-2011, ora 10:07
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziu,

daca-ti raspunde cineva,
as dori si eu sa aflu.

O zi minunata.
0
02-06-2011, ora 16:34
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Efectiv sa ajunga la 85kg. nu ar fi indicat(ganditiva si la solicitarea coloanei vertebrale), dar daca ar mai pune vreo 5-7kg nu e vreo problema.Ati spus ca manca destul de mult, iar acum doar o singura data si in plus merge si la sala.Sper ca la sala merge pt.marirea mesei musculare, avand un program de respectat, nu ca face el dupa ureche.Pt. inceput ar trebui facute un set de analize de sange(trebuie vazut daca nu cumva are diabet sau probleme cu glanda tiroida);scaderea in greutate nejustificata e urma unor afectiuni.Va trebui sa mergeti la medicul de famile, specilalist(in baza rezultatelor)pt. tratament.
Ca supliment(care eu stiu ca functioneaza, e bine tolerat de organism)ar fi uleiul de peste.Persoanele care au facut o cura, au luat in greutate.E gretos, dar..
Sanatate multa.Sper ca v-am putut fi de ajutor in baza si la informatiile care le-ati pus la dispozitie si in lipsa unor valori ale analizelor(e greu de apreciat asa cu ochii inchisi).
0
02-06-2011, ora 16:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos S-a înălţat!
Blue_eyed_kitty4u, inapetenţa soţului dv. - lipsa poftei de mâncare - ar trebui investigată de un medic internist, pentru a se depista cauza care o induce - o cauză care poate fi de natură digestivă, endocrinologică sau neurologică, în principal.
Şi totuşi, dacă soţul dv. nu doreşte sau nu poate să consulte un medic, informaţi-l că există un preparat naturist foarte eficient în a regla apetitul alimentar, absorbţia nutrienţilor, distribuţia lor în masa musculară şi, în final, greutatea corporală.
Respectivul preparat se numeşte Biomed 6 !
----------*
_

Înainte de administrarea preparatului, se amestecă bine conţinutul flaconului pentru omogenizare, după care o linguriţă din acest preparat se dizolvă în 100 ml de apă şi se consumă cu o jumătate de oră înainte de masa de prânz şi cină.
Biomed 6 se poate lua maxim 5 zile consecutiv. După cele 5 zile se face o pauză de 7 zile, după care se poate relua administrarea pentru încă 5 zile ş.a.m.d.
-
ATENŢIE! Biomed 6 se poate elibera şi fără prescripţie medicală, însă administrarea lui ar fi indicat să fie avizată de medicul curant.
Biomed 6 conţine miere, polen şi propolis, printre altele, fapt pentru care consumarea preparatului este contraindicată persoanelor care prezintă intoleranţă la produse apicole. În cazul persoanelor care au alergie la produse apicole, fără doar şi poate, produsul este INTERZIS, pentru că poate declanşa producerea unui şoc anafilactic.
_

Consultaţi medicul !

(*modificat de administrator)
0
01-06-2012, ora 11:28
ihai
Nu este medic/terapeut
ihai
Salve,

Am 34 de ani şi la 1, 87 am cam 65 de kg. Dintotdeauna am fost slab, ca şi taică-meu în tinereţe. Problema e că el s-a mai împlinit începînd cu vîrsta de 30 de ani, însă se pare că eu nu am şanse.

Acum vreo doi ani m-am îngrăşat pînă la 77 de kg ca urmare a unei îndelungi 'cure' de dulciuri mîncate fără limite timp de vreun an... A fost riscant, puteam să fac diabet sau mai ştiu eu ce. Nu recomand nimănui să facă asta.

De vreun an încoace mănînc foarte sănătos, la carne de porc am renunţat de mai mulţi ani, mai nou nu consum decît vegetale, peşte, lactate şi ouă. Acum, că a venit vara, mai mult legume, fructe şi seminţe de tot felul.

A, acum vreu an am făcut nişte analize să vă dacă am paraziţi sau probleme similare - nu am nimic de genul.

Mă gîndesc să merg la un nutriţionist, dar pînă atunci aş fi bucuros să aflu sfatul dumneavoastră.

Mulţumesc!
0
01-06-2012, ora 17:12
giony54
Nu este medic/terapeut
giony54
trebuie sa mearga la un medic si sa vada cum sta cu tiroida pentru ca daca este dereglata functia tiroidei pe stres sau oboseala nu se va ingrasa cu nimic
0
02-06-2012, ora 10:39
ihai
Nu este medic/terapeut
ihai
Salut,

Am făcut control la tiroidă, nu am nimic neobişnuit.

Mulţumesc pentru răspuns.
0
02-06-2012, ora 15:12
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@ihai

Daca mananci sanatos este aproape imposibil sa te ingrasi. La fel, daca esti foarte activ in permanenta, adica daca depui mult efort fizic si/sau intelectual, organismul tau consuma multa energie si nu depune.

Tinand cont de faptul ca esti inalt si ai greutatea de care zici, mai mult ca sigur ca constitutia ta fizica este de ectomorf. Deci e normal sa ai oase lungi si mai putina masa musculara. Nu ti-as recomanda sa mananci exagerat sau nesanatos, pentru ca risti sa depui doar grasime si nu este de dorit asa ceva (iti strici si sanatatea).

Singura solutie ar fi sa te duci la sala sa faci niste exercitii de forta, combinate si cu cateva cardio, ca sa depui masa musculara. Problema ar fi ca ai nevoie de timp, 2 ore/zi de 3, 4-5 ori pe saptamana si ai mai avea nevoie de un antrenor care sa te invete cum sa lucrezi (de obicei, orice sala de forta are si un antrenor, macar). Rezultatele incep sa se vada ca lumea dupa 6 luni, daca ai rabdare.

Mult succes!
0
25-08-2013, ora 18:29
rodicapopax
Nu este medic/terapeut
rodicapopax
Orice este posibil, vă sugerez să mănânc o mulţime de carbohidrati - orez, terci de cereale, cereale, carne de pui, albus de ou, lapte bătut bea, nu se agită de fructe sănătoase. În plus, exercitarea în sala de sport şi de a face antrenament de masă, care este de 3-4 ori pe saptamana. Dacă ai putea face acest lucru sta cel puţin trei luni, va fi rezultate foarte bune, se îngraşă pentru sigur. Doar aveţi dorinţa şi răbdare. Amintiţi-vă de asemenea, un bun defalcat pe alimente. Cel mai bun să mănânce 5-6 ori pe zi. Prima masa mai bogata in proteine"‹"‹, iar la sfârşitul zilei nu mâncaţi alimente bogate în proteine "‹"‹doar total de grăsime. Sper că va ajuta, l-am învăţat de la prietenul ei. Scrie ca şi cum te-ai dus la acest aplica pentru aceasta va ajuta cu siguranţă. Noi va sfătui dacă există incertitudini. Buna ziua tuturor, eu cordial salut.
0
26-08-2013, ora 02:57
rodicapopax
Nu este medic/terapeut
rodicapopax
Dacă se dispune de o creştere în greutate poate fi aplicat la cele 5 principii:

Reducerea consumului nu este grăsimi sănătoase şi zahăr este o bază totală dacă doriţi să câştige în greutate sănătos.. Iată câteva exemple de lucruri pe care ar trebui să fie absolut întrerupt: dulciuri (dulce, sărat), fast-food, bauturile care contin zahar, tot ceea ce este prajit in ulei.

Un alt principiu de bază de lire sterline câştig sanatoase este de a creşte aportul de proteine "‹"‹sau de proteine "‹"‹si carbohidrati complecsi. Proteinele sunt esenţiale pentru construirea musculare, deoarece proteina din care sunt construite pentru a furniza muschii trebuie în mod regulat pe tot parcursul zilei de la diferite mese.

Carbohidratii complecsi juca un alt rol important în corpul dumneavoastră. Ai putea spune că carbohidrati furniza combustibilul organismului energie utilizate de organism în mod regulat pe tot parcursul zilei în timp ce arde calorii pentru problema curentă ceea ce faci dacă eşti la şcoală sau la locul de muncă. În rezumat:

= Blocuri de proteine "‹"‹musculare
Carbohidratii complecsi = combustibil de energie pentru organism

Al treilea principiu esenţial să fie în pregătire este cresterea in greutate. Ai nevoie să fie conştienţi de acest lucru, dacă doriţi să câştige masei musculare, trebuie să înceapă absolut practice, nu neapărat foarte mult, dar încă..

Într-un cuvânt, se pare ca acest lucru - în timp ce formarea muşchii trebuie să fie aduse pentru a excita şi complet rupt fibrele musculare pentru a putea apoi să reconstruiască şi să crească. Desigur, vorbim despre o controlat trage fibre musculare de antrenament cu greutăţi.

Pentru inceput, incearca sa faci miscare de trei ori pe săptămână şi, dacă aveţi timp, dorinţa şi vă gestionaţi pentru a stabili programe de antrenament de patru ori pe săptămână. Având în vedere cantitatea de trei sau patru zile pe săptămână este numărul cel mai optim de zile de training pentru incepatori si avansati.

În timpul de recuperare doar atunci când aparent nimic nu, muschii reconstrui şi să crească. Aici sunt două sfaturi simple pentru regenerare mai bine: # 1 mai regenerare a zilei, # 2 Mai regenera în timpul nopţii

Cinci mese pe zi este un total minim ideal se va ajunge daca mananci mai mult, 6-7 sau chiar 8 mese, dar mesele, de asemenea, le-am spus să însemne "gustari sanatoase", puteţi prăji între mesele principale, cum ar fi nuci si fructe.

Faptul că organismul are nevoie de proteine "‹"‹(blocurile) si glucide (combustibil), ştiţi, dar trebuie să ştii că există încă trei grup de alimente asemenea, aveţi nevoie pentru a face pentru dieta ta - acestea sunt grasimi sanatoase care efectuează un rol similar de carbohidrati (energie combustibil) a cu excepţia faptului că eliberarea mult mai mult decat carbohidratii, grasimile tale sanatosi oferă o cantitate mare de omega (şi vitamine), care nu sunt necesare pentru buna funcţionare a corpului dumneavoastră, precum şi mai repede si ajuta la construirea masei musculare rapid.
0
27-02-2014, ora 07:15
madalinutza19941912
Nu este medic/terapeut
madalinutza19941912
buna ziua am 19 ani si sunt foarte frustrata deoacere am doar 38 de kg.nu mam dezvoltat deloc nici sanii nu mi-au crescut iar eu nu ma ingras sub nici o forma am incercat diverse vitamina dar fara efect.va rog frumos ajutatima
0
29-04-2015, ora 23:41
BiancasiBeniamin
Nu este medic/terapeut
BiancasiBeniamin
Buna seara, sotul meu are 27 de ani, 1, 73 si 68 de kg. Lucreaza f mult, in constructii, nu cred ca adepasit vreodata 70 de kg, dar ce ma ingrijoreaza e mai nou lipsa poftei de mancare, e f reticent cand vine vb de suplimente..ce analize as putea face sau ce suplimente sa iau ia ia si el cev in greutate si sa ii creasca pofta de mancare?
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: