cum scap de vaginita?

07-11-2009
alize
Nu este medic/terapeut
alize
acum jumate de an am descoperit de am vulvo(sau valvo) vaginita. am primit meclon si cervugid. sincer nu le-am administrat chiar cum trebuie. dupa fiecare ciclu imi reapareau mancarimile si refoloseam medicamentul pana scapam. recent am fost la doctor si nu mi-a iesit nimic la testul de secretie. am primit insa viviflor. l-am inceput dupa ciclu cand de asemenea mi-au aparut si mancarimile. incep sa ma disper..nu stiu cum sa scap de mancarimi..exista sanse sa ma vindec?
2 comentarii
0
07-11-2009, ora 20:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu medicamente chimice NU aveti cum sa va vindecati. Faceti o mare greseala incercand ce va dau doctorii pt. aceasta boala si aveti totusi noroc ca organismul va arata din timp ce fac medicamentele. Nu ar fi rau sa le li spuneti la acesti medici ce va provoaca medicamentele prescrise caci ei traiesc probabil in iluzia ca medicamenetele date vindeca cu adevarat. Consultati, daca doriti sa va vindecati un medic homeopat cu experienta sau tratati-va chiar singura cu ajutorul unei carti de homeopatie. Asa aveti o sansa mult mai mare decat un tratament cu ceva chimic care este imposibil sa va vindece. Succes.
0
07-11-2009, ora 22:46
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
un tratament corect efectuat rezolvă problemele în general. totuşi trebuie luate şi anumite măsuri legate de dietă (fără dulciuri multe, grăsimi etc), de fierberea şi călcarea lenjeriei, o igienă sexuală corespunzătoare, eventual tratarea şi a partenerului, igienă riguroasă a scaunului de toaletă mai ales când stau mai mulţi în acelaşi loc. spălat cu produse de igienă intimă corespunzătoare- de exemplu lactacyd etc. şi tratament făcut foarte corect! e important de respectat zilele şi numărul de doze şi tot.
Adaugă un comentariu / răspuns