cum se administreaza anticonceptionalele logest?

stie cumva cineva cum se administreaza anticonceptionalele logest?cat costa si daca se pot cumpara asa sau cu reteta?
5 comentarii

Eu te sfatuiesc sa consulti un medic.dar daca nu poti merge si vrei sa le folosesti pe acestea trebuie sa stii ca exista riscu sa te ingrasi sau altceva.medicu ai prescrie fiecarei persoane in parte anticonceptionale dupa varsta greutate si inaltime si pentu fiecare.le poti lua de la farmacie fara reteta si citesti prospectu de utilizare.

eu am luat logest 3 ani.bineinteles mi le-a prescris medicul.eu m-am simtit ff bine cu ele si nu m-am ingrasat...costa cam 18 lei...dar nu le lua de capul tau ca s-ar putea sa suporti consecintele...

multumesc mult..doctorul mi le-a prescris si am inceput de 2 zile si ma simt foarte bine...am avut putin stari de voma la prima pastila dar acum nu ma am probleme..

as dori sa stiu daca dupa primele 3 saptamani de anticonceptionale logest se tine vre-o pauza ceva de 7 zile pentru a fi luna intreaga

dupa cum scrie si in prospect.o folie are 21 de pastile...la terminarea lor se face pauza 7 zile si in a 8-a zi se incepe a doua folie...in pauza de 7 zile trebuie sa vina ciclul.te rog sa citesti cu atentie prospectul...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 2cum iau anticonceptinalele
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 6Nelamuriri in privinta contraceptivului Contracept-M
- 0Ce sa fac???
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: