cum se administreaza anticonceptionalele logest?
stie cumva cineva cum se administreaza anticonceptionalele logest?cat costa si daca se pot cumpara asa sau cu reteta?
5 comentarii
Eu te sfatuiesc sa consulti un medic.dar daca nu poti merge si vrei sa le folosesti pe acestea trebuie sa stii ca exista riscu sa te ingrasi sau altceva.medicu ai prescrie fiecarei persoane in parte anticonceptionale dupa varsta greutate si inaltime si pentu fiecare.le poti lua de la farmacie fara reteta si citesti prospectu de utilizare.
eu am luat logest 3 ani.bineinteles mi le-a prescris medicul.eu m-am simtit ff bine cu ele si nu m-am ingrasat...costa cam 18 lei...dar nu le lua de capul tau ca s-ar putea sa suporti consecintele...
multumesc mult..doctorul mi le-a prescris si am inceput de 2 zile si ma simt foarte bine...am avut putin stari de voma la prima pastila dar acum nu ma am probleme..
as dori sa stiu daca dupa primele 3 saptamani de anticonceptionale logest se tine vre-o pauza ceva de 7 zile pentru a fi luna intreaga
dupa cum scrie si in prospect.o folie are 21 de pastile...la terminarea lor se face pauza 7 zile si in a 8-a zi se incepe a doua folie...in pauza de 7 zile trebuie sa vina ciclul.te rog sa citesti cu atentie prospectul...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 4Sunt gravida?
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 5Ce se poate intampla? sunt riscuri de a ramane insarcinata?
- 5anticonceptionale desorelle
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 4diane 35... luate gresit?
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 1Administrare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: