Cumulare pensie de invalidate si pensie de schizoferenie cu castiguri de la bursa
Buna tuturor!
Am o intrebare: pot cumula castigurile de la bursa cu pensiile de boala, cea de invalidate si cea de handicap(schizoferenie)? Sau risc sa mi se taie pensia?
Sincer. Nu raspundeti in ideea, se poate sa iti taie pensia in ideea de a nu tranzactiona/investi.
Multumesc anticipat.
Am o intrebare: pot cumula castigurile de la bursa cu pensiile de boala, cea de invalidate si cea de handicap(schizoferenie)? Sau risc sa mi se taie pensia?
Sincer. Nu raspundeti in ideea, se poate sa iti taie pensia in ideea de a nu tranzactiona/investi.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna.
Da-ti un telefon la handicap si intrebati daca nu vi se ia handicapuñ in caz ca apareti la ANAF cu castiguri la bursa.
Da-ti un telefon la handicap si intrebati daca nu vi se ia handicapuñ in caz ca apareti la ANAF cu castiguri la bursa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pot beneficia de pensie de boala cu urmatorul diagnostic?
- 2Cum se va schimba pensia de invaliditate gr.II dupa noua Lege a pensiilor?
- 5Encefalită Subacută cu Sindrom Epileptic
- 1Pensie/indemnizatie invaliditate septembrie 2021
- 6Pensionare pe caz de boala
- 5Este Neaparat Nevoie de Scrisoare de Medicala din Spital, Recent, pt Comisia Medicala?
- 0Anularea pensiei de handicap/încetarea acesteia
- 2Redobandirea pensiei de handicap
- 7Cu ce va ocupați timpul?
- 8Pensie de Boala
- 0Cardiopatie hipertrofica
- 2Pensia de invaliditate la 39 ani, dupa 11 ani de vechime
- 4Drepturi muncă persoane cu invaliditate
- 1La cat timp vin banii după ce vine decizia pentru pensia pentru handicap și pe caz de boala?
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3
Mai multe informații despre: pensia de boala pensia de invaliditate pensia de handicap