Întrebare pensie de invaliditate
Buna ziua. În decembrie 2021 am suferit un AVC ischiemic si am rămas cu ceva sechele. Am stat în concediu medical 183 zile, după care am început serviciul ( am grad I handicap accentuat si lucreaz de acasa).
În urma unui CT am descoperit că am atrofie cerebrală ușoară, dar am continuat să lucrez online.
De 2 săptămâni am iar simptomele dinainte de a face AVC : încleștare gură, amorțeala capului, uitat, somnolență
Medicul neurolog mi-a spus că trebuie să renunț la serviciu și să mă pensionez.
Întrebarea mea este: mă pot pensiona pentru invaliditate dacă am vârsta de 51 ani și 32 ani de muncă neîntreruptă?
MULTUMESC
În urma unui CT am descoperit că am atrofie cerebrală ușoară, dar am continuat să lucrez online.
De 2 săptămâni am iar simptomele dinainte de a face AVC : încleștare gură, amorțeala capului, uitat, somnolență
Medicul neurolog mi-a spus că trebuie să renunț la serviciu și să mă pensionez.
Întrebarea mea este: mă pot pensiona pentru invaliditate dacă am vârsta de 51 ani și 32 ani de muncă neîntreruptă?
MULTUMESC
1 comentarii
Va puteti pensiona de invaliditate la orice varsta daca boala face parte din bolile de invaliditate.
Contactati comisia.
Contactati comisia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3AVC ischemic
- 1tuse si sufocare
- 6a suferit un avc ischemic destul de grav.. are paralizie pe partea dreapta
- 1urmari AVC ischemic
- 0AVC ischemic
- 0Senzatie de greutate foarte mare pe tot corpul
- 1Batran cu episoade de AVC
- 3Afecțiuni orl datorate disectiei de artera vertebrala drapta și avc-ului
- 1hernie de disc
- 1Accident vascular cerebral ischemic lacunar tranzitoriu
- 0Cam cat dureaza recuperarea dupa AVC Ischemic?
- 5Encefalită Subacută cu Sindrom Epileptic
- 7Internarea in spital presupune un nou tratament indiferent daca este necesar sau nu ?
- 5Este Neaparat Nevoie de Scrisoare de Medicala din Spital, Recent, pt Comisia Medicala?
- 2Redobandirea pensiei de handicap
- 18Pensie de boala si de handicap
- 2Buna ziua - pensia de boala
- 11Validate dosar pensie de schizoferenie nediferentiata
- 1Cumulare pensie de invalidate si pensie de schizoferenie cu castiguri de la bursa
Mai multe informații despre: AVC ischemic pensia de boala pensia de invaliditate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: