sindromul asperger
Buna ziua!Am 29 de ani.Se poate pensiona pe caz de boala pt diagnosticul sindrom asperger?
1 comentarii
Salut, Laurentiu!
Cei de la Casa de Pensii ar putea oferi un raspuns la aceasta intrebare. Exista cabinete de expertiza medicala a capacitatii de munca care lucreaza cu Casa de Pensii. Ar fi o varianta sa suni si acolo sa intrebi. Ei ar trebui sa fie in stare sa iti spuna in mare daca e da sau nu.
Telefoane Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă: 0212000700, 0214115133, 0214115135, 0214115140, 0214115141
Informatii utile vei mai gasi si pe site-ul INEMRCM.
Cei de la Casa de Pensii ar putea oferi un raspuns la aceasta intrebare. Exista cabinete de expertiza medicala a capacitatii de munca care lucreaza cu Casa de Pensii. Ar fi o varianta sa suni si acolo sa intrebi. Ei ar trebui sa fie in stare sa iti spuna in mare daca e da sau nu.
Telefoane Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă: 0212000700, 0214115133, 0214115135, 0214115140, 0214115141
Informatii utile vei mai gasi si pe site-ul INEMRCM.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pot beneficia de pensie de boala cu urmatorul diagnostic?
- 1Sindromul Asperger
- 6referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie
- 0rinichi unic polichistic pensie
- 2Grad de handicap/pensie
- 8Pensia de boala, se mai da pentru cei ce n-au muncit deloc??
- 2Pensie astm bronsic
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 4Se poate iesi la pensie cu atrofie corticală?
- 3Ce pensie pot primi daca am operatie pe cord? am muncit cred că vreo 15 ani
- 5Este Neaparat Nevoie de Scrisoare de Medicala din Spital, Recent, pt Comisia Medicala?
- 1Pensie de Handicap
- 0Cardiopatie hipertrofica
- 14Mai este valabila legea despre pensionare pe caz de boala?
- 4Tulburare bipolara si autism pensie
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 2Buna ziua - pensia de boala
- 9Revizuire pensie de boala, diagnostic LLC
- 11Pensie schizofrenie
- 1Cumulare pensie de invalidate si pensie de schizoferenie cu castiguri de la bursa
Mai multe informații despre: Sindromul Asperger pensia de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: