Cura cu pudra psilium
Buna ziua.Va rog sa precizati cum sa iau aceasta pudra, de cate ori pe zi, dupa mancare sau inainte de a manca, cu cat timp inainte de masa?Eu am cumparat pudra, dar nu specifica pe ambalaj, decat administrarea cu un pahar de apa de 250g., iar vanzatoarea de la magazinul naturist mi-a spus ca scrie pe punga, dar nu specifica de cate ori pe zi sa iau, inainte sau dupa masa.Va multumesc.
1 comentarii
Daca vrei sa si slabesti iei dimineata pe stomacul gol, cu 20 de minute inainte de micul dejun. daca vrei sa mai pui ceva kg. se ia dupa micul dejun cu 20 de minute. Pui pudra, torni apa, amesteci putin si o bei dintr-o data. Nu astepta prea mult, taratele tind sa se umfle in apa. In primele 2 zile daca ai scaun un pic mai des si mai ciudat, nu te speria, incepe sa se curete intestinele. E bine sa incepi in weekend sau cand nu mergi la munca. Apoi intra totul in normal. sa iei macar 21 de zile, sa nu inceapa organismul sa se detoxifice si apoi sa opresti asta brusc. O sa vezi ce bine o sa te simti si cum ti se diminueaza treptat multe din problemele de care scris. Dar nu intrerupe brusc nicio medicatie indicata de medic.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial