Cura cu pudra psilium

11-04-2012
indries.indefina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
indries.indefina@yahoo.com
Buna ziua.Va rog sa precizati cum sa iau aceasta pudra, de cate ori pe zi, dupa mancare sau inainte de a manca, cu cat timp inainte de masa?Eu am cumparat pudra, dar nu specifica pe ambalaj, decat administrarea cu un pahar de apa de 250g., iar vanzatoarea de la magazinul naturist mi-a spus ca scrie pe punga, dar nu specifica de cate ori pe zi sa iau, inainte sau dupa masa.Va multumesc.
1 comentarii
0
11-04-2012, ora 17:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca vrei sa si slabesti iei dimineata pe stomacul gol, cu 20 de minute inainte de micul dejun. daca vrei sa mai pui ceva kg. se ia dupa micul dejun cu 20 de minute. Pui pudra, torni apa, amesteci putin si o bei dintr-o data. Nu astepta prea mult, taratele tind sa se umfle in apa. In primele 2 zile daca ai scaun un pic mai des si mai ciudat, nu te speria, incepe sa se curete intestinele. E bine sa incepi in weekend sau cand nu mergi la munca. Apoi intra totul in normal. sa iei macar 21 de zile, sa nu inceapa organismul sa se detoxifice si apoi sa opresti asta brusc. O sa vezi ce bine o sa te simti si cum ti se diminueaza treptat multe din problemele de care scris. Dar nu intrerupe brusc nicio medicatie indicata de medic.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici