curaj se poate trece peste aceste probleme!@!!!!!!!!!!!
am fost si eu in astfel de situatii si vreua sa va incurajez si sa va asigur ca se poate trece peste aceste probleme mai ales daca apelati la PSIHOTERAPIEEE
mie mi s-a recomandat pe acest forum clinica oana nicolau, merg de doar 3-4 sapt si deja ma simt mult mai bine. prin terapie inveti cum sa iti structurezi gandurile si cum sa te autocontrolezi in momentele atea...e impresionant ce poti sa faci pe partea asta!!!!!
vau mai zis multi, va zic si eu: CURAJ dragele mele si multa putere, veti invinge aceasta boala nenorocita!!!
mie mi s-a recomandat pe acest forum clinica oana nicolau, merg de doar 3-4 sapt si deja ma simt mult mai bine. prin terapie inveti cum sa iti structurezi gandurile si cum sa te autocontrolezi in momentele atea...e impresionant ce poti sa faci pe partea asta!!!!!
vau mai zis multi, va zic si eu: CURAJ dragele mele si multa putere, veti invinge aceasta boala nenorocita!!!
1 comentarii
Draga mea, la fel gandesc si eu..dupa experienta neplacuta pe care am avut-o vreau sa stau fata in fata cu acesta SLABICIUNE a mea..sa -i zambesc si sa inving...Dumnezeu sa te auda si sa ne dea putere tuturor!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica