curaj se poate trece peste aceste probleme!@!!!!!!!!!!!

17-08-2012
eoanitza
Nu este medic/terapeut
eoanitza
am fost si eu in astfel de situatii si vreua sa va incurajez si sa va asigur ca se poate trece peste aceste probleme mai ales daca apelati la PSIHOTERAPIEEE

mie mi s-a recomandat pe acest forum clinica oana nicolau, merg de doar 3-4 sapt si deja ma simt mult mai bine. prin terapie inveti cum sa iti structurezi gandurile si cum sa te autocontrolezi in momentele atea...e impresionant ce poti sa faci pe partea asta!!!!!

vau mai zis multi, va zic si eu: CURAJ dragele mele si multa putere, veti invinge aceasta boala nenorocita!!!
1 comentarii
0
01-09-2012, ora 13:28
mona83
Nu este medic/terapeut
mona83
Draga mea, la fel gandesc si eu..dupa experienta neplacuta pe care am avut-o vreau sa stau fata in fata cu acesta SLABICIUNE a mea..sa -i zambesc si sa inving...Dumnezeu sa te auda si sa ne dea putere tuturor!!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul