Curatire genitala

Sotia ia anticonceptionale de aproape un an, a facut o pauza de o luna acum 6 luni si inca mai ia pastilele.
La inceput a luat Microgynon 30 pana acum 4 luni cand nu s-au mai gasit si a trebuit sa ia diane 35, si partea care nu mi-a placut a fost ca a inceput sa ia pastilele fara sa consulte un medic, se pare ca sunt persoane si in numar mare care evita sa consulte un medic in situaltii deastea. in fine, ia pastilele, totul e ok, acum vreo 2 zile a inceput sa ma bazaie ca prietenele ei si femeile mai in varsta spun ca ar trebui sa faca o curatare la ovare sau ceva de genul asta odata la 6 luni. Sotia nu este romanca si momentan suntem in Qatar, nu prea am incredere in doctorii de aici si deaia prefer sa va scriu, sa primesc un raspuns din tara.
Care sunt riscurile acestei curatiri ca sa zic asa si cand se face, iar legat de anticonceptionale o sa trebuiasca sa o conving pt o consultatie la doctor.
Multumesc.

numai bine
morena te pupacesc!!

s-aoperat pe 17 si sper sa revina cat mai curand printre noi!!pupicei

asteptam vesti!!pupic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 4pot lua aniticonceptionale si fara a ma duce la ginecolog?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 8Schimbare anticonceptionale
- 8este o posibila sarcina ?
- 11Administrarea contraceptivelor - va rog un raspuns
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 3Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 1Anticonceptionale luate invers
- 10Oprirea mensturatie
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor ciclul menstrual schimbarea anticonceptionalelor