curgere de sange
Vreau sa ma ajutaţi cu un sfat, sa mă lămuriţi, am 15 ani iar prietenul meu 19 ani, eu cu el(ca multi altii) facem sex. Pana acum mi-a băgat doar degetul in vagin. Astăzi si-a introdus penisul in vaginul meu, m-a durut foarte tare iar la un moment dat a intrat a bagat de vreo 3 ori apoi a scos penisul a tot incercat sa ma bage si m-a durut (simteam ca o usturime nu ştiu ) nu avea prezervativ, si sunt virgina, e prima data.
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.
Iar acum de dimineaţă cand m-am trezit m-am dus la toaleta si aveam sange pe tamponul de zi, ţin sa mentionez ca ciclu mi-a trecut acum 2 zile cam asa.
Ce se întâmplă ? Va rog ajutaţi-ma
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.
Iar acum de dimineaţă cand m-am trezit m-am dus la toaleta si aveam sange pe tamponul de zi, ţin sa mentionez ca ciclu mi-a trecut acum 2 zile cam asa.
Ce se întâmplă ? Va rog ajutaţi-ma
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere albicioasa cu miros urat, foarte urat
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 2Secretie vaginala incolora
- 2De cateva zile ma confrunt cu scurgeri vaginale nespecifice
- 3Scurgeri de sange
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 9Candida genitala - tratament
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
- 0scurgere cu miros urat
- 0Scurgere vaginală, foarte ciudată
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: