curiozitate! E iritatie?

mi a aparut in zona genitala niste mancarimi si parca pielea se decorjeste nu ma ustua nu am avut contacte sexuale neprotejate chiar a trecut cv timp.si nu ma ustura cand urinez...poate e o iritatie cv ? cine ma ajuta?
6 comentarii

Este posibil sa fi facut o "ciuperca". Nu ai putea preciza mai exact unde ti-au aparut "mancarimile", inghinal, in jurul glandului, unde?

deci nu le am cu termeni medicali dar mi a aparut langa organul genital.si cum scap de ea?

Poti incerca un tratament cu Travocort crema in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, timp de o saptamana. Daca simptomele se amelioreaza, mai faci tratament inca 3 saptamani aplicand crema numai seara. Daca nu, mergi la un medic dermatolog.

ma frate si eu am la fel...mi sa inrosit pielea in jurul penisului si ma mananca de mor.cred k o sa incerc si eu acea crema.travocort...poate rezolv problema fara sa merg la doctor.

Am aceleasi simtome. Roseata si mancarime in zona limitrofa a organelor genitale, si partial pe scrot. Insa nu mai functioneaza cu travocort, am aplicat si nu vrea. Ce sa fac?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 2pete albe in zona genitala
- 4probleme genitale dupa sex
- 3mancarimi
- 1mancarime si usturime!
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4Mancarime in zona genitala
- 7Mancarime in zona genitala
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 2usturimi in zona genitala
- 13carne crescuta in zona genitala
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 1Urgent ! Ajutor
- 0Infecție vaginala
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: