daca ma puteti ajuta?
am o problema de vreo 2-3 ani, mai exact pe partea inferioara a glandului au aparut niste 'bubite' iar uneori pe si sub galnd apare o subst precum ar fi piele moarta sau asa ceva.daca as stie ce e si cum pot sa tratez ar fi minunat.multumesc anticipat!
3 comentarii
Ce ai tu nu trebuie tratat!
"Bubitele" sunt normale, iar "pielea moarta" este o pelicula ce se formeaza prin secretia glandelor de la nivelul glandului, mai ales cand penisul este in erectie.
Trebuie ca in fiecare dimineata, in cadrul toaletei obisnuite, sa speli glandul cu apa calduta simpla.
"Bubitele" sunt normale, iar "pielea moarta" este o pelicula ce se formeaza prin secretia glandelor de la nivelul glandului, mai ales cand penisul este in erectie.
Trebuie ca in fiecare dimineata, in cadrul toaletei obisnuite, sa speli glandul cu apa calduta simpla.
am fost diagnosticata cu exocervicita urmand ca peste cateva zile sa fac o cauterizare, tin sa mentionez ca am avut si chlamydia dar mam trata as dori sa stiu daca are vreo legatura, si de la ce se face exocervicita, si daca cauterizarea este cea mai buna metoda, tin sa mentionez ca am doar 17 ani, rog raspuns urgeent multumesc anticipat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4problema penis> bubite mici albe la baza preputului
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 6Urgetn: bubite pe penis!
- 3bubite albe pe penis si pe scrot... daca le storc iese o substanta alba
- 2basicute alungite albe pe capul penisului
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 3puncte rosii pe capul penisului
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 5Bubite in jurul penisului
- 1Mici bubite pe capul penisului.
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 0Alergie Penis
- 0Bubite in jurul preputului.
- 1Bubite penis
- 13 bube albe pe capul penisului
- 1Reactie adversa la doxi sau BTS
- 0Bubițe in zona genitală
- 0Bubițe mici galbene pe penis și pe testiculele. Este normal sa am așa ceva?
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: