Dantura mea arata groaznic.

18-12-2010
FANFANLATULIPE
Nu este medic/terapeut
FANFANLATULIPE
Buna ziua ! As dori sa stiu cat dureaza si cat costa, radiografie, eliminare lucrare veche din metal, 4 extractii, dupa care coroana in partea de sus fixata pe ultimele masele de o parte si cealalta, eventual din ceramica, in partea de jos imbracarea dintilor existenti si adaugarea celor doua masele ultimele pe fiecare parte, la fel lucrare facuta din ceramica.Solicit sa stiu durata si pretul deoarece nu pot sta in tara mai mult de 2 saptamani.Scuze pentru exprimarea neadecvata, dar sper sa ma intelegeti.Multumesc anticipat pentru raspuns, as ramane recunoscator daca puteti sa-mi specificati clinica si medicul care ar putea sa ma ajute.
3 comentarii
0
19-12-2010, ora 00:57
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
de durata nu-i problema.
cat despre bani eu as spune de la 2000 de lei in sus...spun asta in calitate de pacient care-a fost destul de recent la dentist.
daca esti din iasi sau bucuresti iti pot recomanda si medic. sanatate!
0
19-12-2010, ora 08:51
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Din punct de vedere al unui medic, durata este de departe cea mai mare problema. 2 saptamini pt a rezolva o dantura cu probleme serioase si care necesita lucrari mari este foarte putin.

Timpul care ar trebui sa se scurga pt vindecarea dupa extractii pina la realizarea lucrarilor ar trebui sa fie de 2 luni. O recomandare ar fi sa veniti in tara cu extractiile gata facute si locul dupa ele vindecat.

Dupa aceea, nu stim care e starea dintilor prezenti (au nevoie de alte tratamente: endodontice, parodontale, chirurgicale?), nu stim care este ocluzia (muscatura), nu stim care sint pretentiile estetice ale pacientului, nu stim citi dinti lipsesc si care anume si nici daca se poate face tipul de lucrare dorita de pacient.
0
19-12-2010, ora 16:33
FANFANLATULIPE
Nu este medic/terapeut
FANFANLATULIPE
Va multumesc mult, atat D-lui nypd_darr, cat si D-nei dr.Nicoleta Grosu, in tara nu locuiesc nici in Iasi si nici in Bucuresti, locuiesc in partea de vest mai precis in Banat.In eventualitatea unei colaborari ulterioare cu D-na dr.Nicoleta Grosu doresc sa specific urmatoarele;in cazul in care pana la data venirii mele in tara i-mi rezolv problemele cu extractiile, locul vindecat, totul pregatit pentru ca d-voastra sa i-mi puteti lua "masurile", solicitarea ca un medic stomatolog de aici sa-mi stabileasca necesarul de dinti ce urmeaza a fi inlocuiti, iar eu sa va expediez aceasta, cu pretentia ca lucrarea noua sa nu se diferentieze ca si culoare, forma, de restul dintilor care eventual vor ramane, ramanand la aprecierea d-voastra daca lucrarea va fi de inlocuire partiala a dintilor sau totala, interesul meu este sa nu i-mi modifice fizionomia, totul sa para natural.Deci tinand cont de toate acestea, se poate rezolva in 2 saptamani, si cat costa aproximativ ?. Cu respect FANFANLATULIPE. !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Estetica dentară
  • Dinți albi perfecți
  •