Dat afara de la munca

07-08-2022
ionica18
Nu este medic/terapeut
ionica18
Salut.Am avut o problema cu o colega de lucru de la supraveghere case care de cand am ajuns in firma ma simteam hartuit de ea.Ma tinea pe case degeaba fara a fi client, ma dadea de nu stiu cate ori prin statie, doar sa se stie ca nu sunt acolo fara pauze ma dadea prin statie una dupa alta.Cateodata ma dadea prin statie si nici nu era coada numai sa fiu acolo.Ma simteam intr-o stare negativa permanenta cand eram cu ea pe tura stresat, tensionat.Ii spuneam la managerul meu ca ma tine degeaba pe case si el zicea 'ca nu are cum ca niciodata nu sa plans niciodata nimeni de ea, dadeau vina tot pe alta de acolo.Cand ii spuneam sa ma lase pe raion "Zicea ce sa faci tu pe raion" si striga ca o isterica la mine.Managerii nici unu nu credeau ca ma tine degeaba pe case si nimeni nu a luat nici o masura impotriva ei ".S-au adunat niste frustrari in mine in care in unele momente explodam, manageri nu l-au nici o masura si cateodata o faceam nebuna, proasta ca chiar nu mai rezistam, simteam asa ca are o obsesie asa fata de mine.Am facut-o si obsedata si am amenintat-o ca o bat deci efectiv nu aveam la cine sa apelez ca nimeni nu o punea la punct.Am zis si de atatea ori sa nu ma mai puna cu ea pe tura si nu au fost de acord.Problema ca la inceput ne intelegeam bine dar de cand ma tinea aiurea pe case, si eram controlat obsesiv de ea ne-am certat intruna.Ma gandesc acum ce sanse aveam daca mergeam la itm si ii faceam reclamatie ca eram hartuit de ea si intimidat, ca-i punea si pe colegii impotriva mea cateodata nu te lasa nici la baie inainte sa o fac in toate felurile.In ultimpul timp nu mai vroia sa vina nici sa inchida unele facturi pentru a ma certa cu clientii, nu mai chema nici pe colegii de pe raion pentru a veni cu codul la unele produse..Problema ca mi-a facut si reclamatie la politie ca m-am intalnit cu ea pe strada si am oprit-o sa stam de vorba si ca am dat nr de telefon la diferite persoane sa o sune si mi-au dat ameda 200 de lei.La alt loc de munca aveam pe una care avea poze cu mine prin telefon si eu nici nu stiam si vine la mine "uite eu am poze cu tine prin telefon".De asta cred ca si asta era obsedata de mine, si managerii ca sa nu o puna pe ea vinovata, dadedeau vina pe mine, si pe alta care ziceau ca alta tine pe casa nu ea.Asta le-am zis si la politie ca o faceam pe la toti ca e obsedata de mine, si ca mai aveam pe una la alt loc de munca care avea poze cu mine prin telefon " si el zice ca ii placea de mine ".Sa nu uitam ca aveam cei mai multi clientii dintre toti, uni credeau ca eu eram la supravegere case, imi spuneau mie sa le mai deschid o casa.Acum sa punem problema asa:daca eu ii faceam scrisa la director, ca ce facea ea pe acolo, sau daca mergeam la itm si o reclamam rezolvam ceva?! Sau ce trebuia sa fac sa nu fi ajuns in situatia.Ca acum nu sunt prea ok si dat afara de la munca, si reclamat la politie.Nu am stiut nici eu poate la cine sa apelez de am ajuns in situatia asta.
3 comentarii
1
08-08-2022, ora 09:56
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Aici e forum de boli psihice, care e problema ta de psihiatrie ?! Care e intrebarea ta la subiect ?

Ai fost fraierica, eu daca eram, a doua oara nu mai facea. In primul rand, se inregistreaza tot, si audio si video cumva, sa se si auda ce zicea, sa se si vada ca stai pe case fara rost.
Prezentai la conducere si gata treaba.

Daca ameninti, o faci fara sa aiba martori si nimic, si nu avea ce sa-ti faca, o si zdruncinai putin sa intre frica in ea, si ii ziceai asa "tine cont de ceva, ca politia vine dupa...dar inainte te fac praf, asa ca vezi ce faci, ca n-ai nici o sasna, mi se rupa de puscarie si tot, potoleste-te ca s-ar putea sa nu mai lucrezi acolo vreodata ca n-ai sa mai poti".
Sa nu aiba dovezi la politie si nimic, nici nr de telefon dat sau altele.
SI la o adica "eu ? N-am zis domne asa ceva, asa pot zice si eu ceva de ea aiurea, fara dovezi putem zice oricine ce vrem.

Si in cazul asta, toti cam au frica ! Ptr ca ei se bazeaza pe politie si frica de puscarie, evident ca tu nu faceai ce ziceai, dar intra frica in ea.
Dar cand aude ca politia vine dupa, si ca ti se rupe de orice, a pus-o, metoda functioneaza 95 %.
Ptr ca si mie mi-ar fi frica de cineva care nu are nimic de pierdu, astia is cei mai periculosi.
Ca doar nu am chef sa ma nenoroceasca ala sa ma bage in spital la o adica, sau sa puna baietii pe mine de sa nici nu stiu cune m-a batut, si nici macar sa nu pateasca nimic cu politia.

Desi nu e bine sa se ajunga la asta, cel mai bine era sa filmezi si inregistrezi sa ai dovez-i clare, dar ai fost fraier rau, te descurcai, sa nu te vada ca inregistrezi.
Deci nici sa ameninti n-ai stiut, si nici dovezi n-ai stiut sa ai, asa ca ce sa zic.
1
08-08-2022, ora 19:21
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Ai scris în alt subiect că ţi s-a pus un diagnostic de tulburare de personalitate. Și ai mai scris că nu-i prima dată când ţi se întâmplă persecuția din partea femeilor la un loc de muncă. Cam care e șansa ca mai multe femei de la diferite locuri de muncă să fie "obsedate" de tine? Ori ești ghinionist și ai parte de situații nasoale ce se tot repetă... sau mai există posibilitatea ca tu să ai iluzii de persecuție (paranoia) și oamenii aceia să nu aibă de fapt nimic cu tine. Sfatul meu ar fi să ceri o opinie medicală. Succes!
1
08-08-2022, ora 20:10
ionica18
Nu este medic/terapeut
ionica18
Aia cu diagnosticu a fost de ani de zile pentru ca am avut o depresie urata.Dar chestia aia cu una ca avea una poze cu mine prin telefon chiar a fost adevarat, de aia si credeam si de asta aceelasi lucru.Nu poti sa tii un om pe case fara sa fie client, si sa te cheme aiurea la case doar sa fii acolo, si pe altii sa-i lase pe raion si pe te tine sa te tina pe case degeaba, problema ca nu te lasa nici 5 minute afara la aer.Zicea ce sa faci tu pe raion, ce sa faci tu afara ?! Astea erau intrebari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul