de 4 luni imi astept cuminte menstruatia

11-04-2009
kralitza
Nu este medic/terapeut
kralitza
Problemutza mea sta cam asa: am 22 ani, prima menstruatie am avut-o la 14 ani. inca de atunci a fost neregulata, 2 luni venea, 3 nu.. la 16 am facut primul control, mi s a spus ca am niste chisturi, am facut tratatment, la urmatoarea vizita se presupunea ca le am eliminat si mai e doar unul in limite normale. si de atunci tot am facut tratatmente, anticonceptionale nu am luat dar daca ele sunt ultima solutie le voi lua... am mers la multi doctori, fiecare mi-a dat cate un tratament menstruatia mea nu si nu. doar daca luam vesnicul duphaston atunci imediat aparea, si in rest, sunt sanatoasa nu cred ca ar putea afecta altceva acest fenomen.
4 comentarii
0
13-04-2009, ora 08:46
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Mergi la un endocrinolog, dupa un set de analize se va putea stabili cauza acestor dereglari
0
13-04-2009, ora 22:51
anamaria_boca2007
Nu este medic/terapeut
anamaria_boca2007
sfatul meu este ca ar trebui sa mergi cat mai repede posibil pentru ca nu e sanatos sa astepti, cu cat mergi mai repede cu atat linistea ta va vi mai mare, poate trebuie sa ti schimbi medicul oricum trebuie sa nu lasi sa treaca mult timp pentru ca te poti trezi cu un chist mare care trebuie operat, Doamne fereste sper sa nu fie cazul, dar mai bine sa mergi, ceva tratamente naturiste iti pot spune eu daca vrei:ceai de cretisoara, traista ciobanului, galbenele cate o cana de 2 ori pe zi dar aceste plante nu se amesteca ci se fac separat apoi se fac bai de sezut cu codita soricelului, coaja din stejar alb, tataneasa si sanzaiene, mult succes si sanatate nu amana vizita la medic!
0
27-08-2009, ora 01:31
RoxanaGheta
Nu este medic/terapeut
RoxanaGheta
recomandat este sa mai consulti un medic.eu stiam ca o cauza ar fi si faptul ca nu ti-ai inceput viata sexuala(nu stiu in cazul tau ).eu am aproape 21 de ani si mi se intampla cam aceeasi chestie doar ca nu m-am speriat stiind k poate fi din cauza neinceperii vietii sexuale; si mai cunosc cazuri similare.oricum du-te la medic si ma fa-ti niste controale.cu cat mai repede cu atat mai bine.multa sanatate!!
0
03-09-2009, ora 10:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Greseala in gandire: nu este de vina medicul, ci medicina ! Schimbati medicina cu cea homeopata si asa o sa vedeti ca exista vindecare usoara pt. cine intelege omul si il trateaza ca pe un INTREG si cu REMEDII POTRIVITE si nu cum face medicina numai simptomatic si pe fiecare organ in parte la cate un specialist separat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: