de ce ajung la orgasm doar cand eu stau deasupra?

01-05-2009
me_nicole
Nu este medic/terapeut
me_nicole
de ce ajung la orgasm doar cand eu stau deasupra iubitului meu, si eu fac miscarile, caci daca e alta pozitie in care eu nu ma misc nu ajung la orgasm?am incercat si alte pozitii si n-am reusit sa ajung la orgasm doar in aceasta pozitie euu deasupra lui si cand imi face el sex oral :d... care e problem? ajutati-ma
5 comentarii
0
01-05-2009, ora 14:53
dear
Nu este medic/terapeut
dear
e bine ca ajungi la orgasm totusi.probabil ai vaginul mai lung si in aceasta pozitie se produce penetrarea cea mai adinca.
0
01-05-2009, ora 19:31
Felicia M
Nu este medic/terapeut
Felicia M
tu nu ai o problema, pur si simplu esti o femeie posesiva..iar faptul ca tu conduci actul sexual te face sa te simti bn. in momentul in care esti pe deplin satisfacuta ajungi la orgasm..e simplu;)
0
01-05-2009, ora 21:43
backa
Nu este medic/terapeut
backa
nu sunt de aceasi parere, dupa cate stiu eu vaginul are calitatea de" a se largi si lungi" atata cat este necesar, partea activa la vagin este de vreo 6cm, dar cele mai multe senzatii le provoaca clitorisul in cazul tau clitorisul este frecat de penis, la sex oral se joaca tot cu clitorisul.Cauta la magazinele de specialitate inele care se trag pe penis, inele care excita clitorisul in timpul actului sexual.
0
02-05-2009, ora 14:04
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
se ştie că poziţia cu femeia deasupra este aceea care oferă orgasme femeilor, mai ales din cauza faptului că ea are controlul asupra mişcărilor, cât îi place cum îî place, şi mai ales are loc stimularea clitoridiană.
0
03-05-2009, ora 12:39
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Ti-ai pus vreodata intrebarea ca tu gandesti actul sexual, nu il simti? Cand esti deasupra partenerului tau, sau esti stimulata clitoridian, ai orgasm (esti sigura de ele si te lasi in voia sentimentelor), in celelalte pozitii, esti foarte atenta sa vezi daca vei avea orgasm sau nu, incat uiti sa te simti bine. Nu uita, actul sexual se simte, nu se gandeste.

Laura Saed
Psihoterapeut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de orgasme
  •