de ce iese sperma in afara vaginului?

11-03-2012
symsorina
Nu este medic/terapeut
symsorina
as dori sa raman insarcinata dar dupa atul sexual sperma parteneruluiiese toata in afara vaginului incercam de 2 luni si nu am ramas niciodata gravida.mentionez ca eu mai am o fetita din alta casatorie deci nu cred k as fii sterila.si nici el nu poate fi deoarece acum 3 ani a lasat o fata gravida.as dori un raspuns va rog
5 comentarii
0
11-03-2012, ora 19:25
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Asta e o intrebare pe care numai o virgina ar putea-o pune. Ma surprinde sa vad ca aveti deja un copil si intrebati asa ceva.
Probabil ca raspunsul este gravitatia :)))
0
12-03-2012, ora 08:16
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Daca sperma iese in afara singurul raspuns ar fi ca el te fereste oarecum pt ca nu vrea sa ramai gravida dar nici nu vrea sa crezi acest lucru, si atunci foloseste o "cale"de mijloc. Pentru ca daca ar ejacula in vagin sperma nu ar iesi toata in afara. Cred ca sti acest lucru, avand inca un copil.
0
14-03-2012, ora 18:53
symsorina
Nu este medic/terapeut
symsorina
ha ha ha mai otilia esti foarte inteligenta
0
28-03-2012, ora 13:43
fiifrumoasa
Nu este medic/terapeut
fiifrumoasa
multi oameni nu stiu dar exista si "sterilitate de cuplu", amandoi parteneri pot concepe un copil cu altcineva dar nu inpreuna. Un diagnostic de sterilitate de cuplu se pune dupa 2 ani de incercari nereusite.in cazul tau 2 luni nu e grav, mai incercati, poate nu nimeriti perioada fertila, da cel mai bine sa mergi la ginecolog.te ajuta el.
0
23-04-2012, ora 20:46
Allexis
Nu este medic/terapeut
Allexis
O prietena de am mea a avut aceeasi problema, doar ca nu avusese copii anterior si se gindea la fel de fel de nebunii. Sa chinuit un an, calcula perioada fertila, incerca pozitii dar sperma iesea deodata. Apoi a schimbat partenerul si din prima seara a ramas insarcinata macar ca a utilizat metoda actului intrerupt(deci nici macar nu a ejaculat in ea) si zic ca din prima oara pentruca avusese sex cu el o singura data. Nu zic sa schimbi partenerul, este clar ca il iubesti si iti doresti copil cu el, ci poate merita sa consultati un medic unde vi se va analiza comptibilitatea si poate vi se va prescrie un tratament. Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Fumatul ar putea influența negativ calitatea spermei
  • Lenjeria intimă influențează calitatea lichidului seminal
  • Factori ce pot influența calitatea spermei
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  •