De ce la unele femei cresc labiile mici mai mult decat trebuie?

09-03-2013
ralluca21
Nu este medic/terapeut
ralluca21
buna, am si eu o intrebare ca tot am cautat pe net si nu m-am lamurit.. de ce la unele femei cresc labiile mici mai mult decat trebuie ? daca se pot opera, si la ce risc m-as supune la o astfel de operatie :) Multumesc.
9 comentarii
1
10-03-2013, ora 01:41
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna seara. Vrei sa mergi la vreun concurs de Miss Fofoloanca? :)) De ce vrei sa-ti faci o operatie atat de inutila? :)) Bineinteles ca se pot opera, a devenit chiar un trend sa te operezi asa, fara sa ai nevoie. Poate ai vazut pe la stiri ca, mai nou, se moare si de la o banala liposuctie sau marire de sani. In loc sa te rogi pe la icoane sa n-ajungi niciodata prin spital tu mergi de buna voie? Ca sa ce? Sa nu t-i se mai falfaie? :))) Stai linistita, altele sunt dramele vietii. Labiile ar trebui sa fie ultimul aspect din viata ta care sa-ti dea dureri de cap. Daca ti-e teama ca se sperie prietenul de labiile tale, tin sa te anunt ca n-am auzit de niciun penis care sa fi castigat vre-un concurs de frumusete :)). Organele astea au niste roluri bine stabilite, in niciun caz nu tin de estetica:))) Iubitul tau te apreciaza oare pentru numarul de labii? Sau pentru cat de aspectuase sunt? Eu sper ca nu! :) Fetelor, nu mai incercati sa va transformati corpurile in opere de arta. V-ati nascut deja perfecte, chiar nu mai aveti nimic de imbunatatit, fizic vorbind. Acceptati-va si iubiti-va corpul exact asa cum este. Mentineti-l sanatos si curat, nu-l transformati in muzeu ca n-aveti de ce.
0
10-03-2013, ora 15:33
ralluca21
Nu este medic/terapeut
ralluca21
Buna. Eu am pus aceasta intrebare aici pentru a mi se da un raspuns, nu sa ma critice cineva :) fiecare face ce vrea cu corpul lui nici eu nu prea sunt de acord cu operatiile estetice, dar poate ca nu stii sau poate nu e cazul tau ce jenant este la o femeie ca labiile mici sa fie mult.prea mari si sa te jeneze in orice faci si atunci cand porti pantaloni mai mulati, cand faci dragoste, cand porti un costum de baie si se vede de parca ai avea altceva in loc de 2 labii mari normale :) sau multe alte chestii.
0
10-03-2013, ora 16:50
miki008
Nu este medic/terapeut
miki008
salut Ralluca! Sunt barbat si ce pot sa-ti spun e ca trebuie sa te accepti asa cum esti chiar daca "problema" ta iti creeaza un anume disconfort.Pe de alta parte, ceea ce tu numesti "problema", pt partenerul tau ar putea fi ceva foarte deosebit avand in vedere ca niste labii mici care defapt sunt mari produc o placere sporita barbatului in timpul actului sexual.Daca dai pe google o cautare gen "big pussy lips" ai sa vezi ca sunt sute de mii de poze.Daca chiar nu ar vrea sa le vada nimeni crezi ca ar mai fi acolo?Gandeste-te bine inainte de a lua o hotarare legata de operatie. Cu respect, miki008
1
10-03-2013, ora 17:12
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Raluca, nu te critic :)) Vreau doar sa-ti spun ca esti o femeie normala si ar trebui sa te simti frumoasa exact asa cum esti. Daca t-i se pare ca se vede "cumva" atunci cand porti pantaloni mulati, incearca sa maschezi zona aceea cu o bluza mai lunga. Exista si alte solutii, mult mai favorabile. Uite, chiar si un domn iti transmite incurajari:)
0
11-03-2013, ora 14:42
gesat
Nu este medic/terapeut
gesat
Buna Raluca! Daca mai ai nevoie de inca un sfat de la un barbat. Sunt de aceeasi parere cu miki008 si Ionyssa. Esti o femeie normala si trebuie sa te accepti asa cum esti. Nu stiu cum te poate jena faptul ca ai labiile mici ceva mai mari. Si prietena mea le are tot asa (ei ii ies cu cativa centimetri in afara) si se simte perfect si cand poarta pantaloni mulati dar si atunci cand face dragoste. Nu am auzit-o sa o deranjeze cu ceva. Ba mai mult mie mi se pare ca e super sexi asa...si cu siguranta nu as dori sa fie altfel acolo.
Toate cele bune...
0
11-03-2013, ora 18:28
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Daca te deranjeaza "psihic" si fizic, se pot micsora, intr-adevar, prin operatie. Se considera ca labiile sunt mari, DAR NU DERANJANTE daca depasesc 5-7 cm in latime Riscul dupa operatie e sa te recuperezi mai greu, fiind o zona foarte vascularizata si sa pierzi sensibilitatea locala, adica sa nu mai simti placere la excitatie externa sau sa ai orgasm clitoridian.
Dar daca nu te deranjeaza in timpul actului sexual, partea estetica tine doar de prejudecata ta. Ai vazut probabil in filmele porno labii cat mai mici, dar acolo exista preselctii. In viata reala, labiile sunt de toate formele si dimensiunile. La fel ca si penisurile, la fel ca si orice parte a corpului. Toti ne asemanam, dar suntem diferiti.
Si daca esti slaba, chiar poate ai doar o falsa impresie.
Deci tu alefgi cum te simti mai bine.
0
23-11-2015, ora 20:21
Marrrya
Nu este medic/terapeut
Marrrya
raluca21 - da se pot opera desigur, este alegerea fiecareia dintre noi ce poate face cu si pentru corpul lui! Eu una m-am operat, deoarece in urma unei nasteri naturale, labiile mele cele mici (care oricum erau mari) au ajuns si mai mari. Casatorita fiind cu sotul meu de 2 ani, imi era rusine sa stau goala in fata lui sau sa defilez prin casa in fofo goala, eram frustrata (nu ca as fi primit vreo plangere de la el, dar asta simteam eu)...pe langa acest aspect, se inflamau foarte usor daca nu eram atenta cand trageam chilotelul sa nu iasa vreo labiuta pe afara (mai ales la tanga se intampla) iar in mers se frecau de blugi, ma raneam foarte tare (daca eram intr-un loc public in care nu imi permiteam sa bag manuta sa o/le asez), aveam dureri de abia mai stateam jos in fund! Decizia la mine nu a tinut numai de estetic, cat si d.p.d.v. medical era o recomandare. Iar acum ca mi-am invins si "frustrarea" ma simt super bine! M-am operat la d-na dr. Natalia Stegarescu (un medic minunat, atent, cald, te asculta, te intelege perfect, iar cel mai important este ca tine cont de ceea ce iti doresti tu), interventia a costat 400€, anestezie locala si acum totul este exact cum mi-am dorit! Yupiiiiiii :)
0
31-03-2018, ora 19:16
artgone
Nu este medic/terapeut
artgone
Doamne si eu am ajuns sa-mi doresc doar o femeie cu labii mari! Exprima feminitate, erotism!! E cel mai fascinant aspect pe care il poate avea o femeie! A ajuns sa fie un criteriu de baza pt mine. Stiu ca pare stupid, dar pe mine ma dezgusta daca nu are labii proeminente, ci normale! Nu stiu daca o sa mai intalnesc vreodata o femeie cu calitatea asta!
0
25-07-2023, ora 12:30
Elly Stan
Nu este medic/terapeut
Elly Stan
Ma confrunt si eu cu aceasta problema. Am clitorisul mult mai mare decat ar fi normal si totodata labiile mici sunt cu dimensiuni considerabile, asa ca vulva mea este tot timpul deschisa. Pe langa situatiile expuse de alte fete aici (hiperexcitabilitate, cameltoe, etc) am avut situatii neplacute la plaja cand, din cauza labiilor mici care sunt foarte proeminente, labiile mari sunt desfacute si impinse spre exterior, asa ca la anumite miscari mai ample cu picioarele m-am trezit cu labiile mari iesite in afara slipului. De atunci evit sa port tanga la plaja, sau slip decoltat, ca sa nu mai ofer spectacol nedorit celor din jur. De asemenea, uneori cans sunt pe strada sau la serviciu trebuie sa imi reasez labiile, deoarece pozitia in care se aseaza creeaza uneori senzatii neplacute. Oricum, nu m-as opera deoarece riscurie si neplacerile cauzate de operatie sunt prea mari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul