De ce nu imi vine menstruatia?

De sase luni imi vine menstruatia regulat(am 22 de ani).pana atunci nu imi venea regulat sau cateva luni era regulat si pe urma se schimba data.Am avut relatii sexuale acum doua luni si a ejaculat afara, mi-a venit luna trecuta, chiar si a doua zi dupa ce am avut ultimul act sexual(era data la care trebuia sa-mi vina).Luna aceasta trebuia sa-mi vina acum 16 zile.Am dureri de ovare puternice.
2 comentarii

Un test de sarcina ai facut ? Trebuie sa te vada un ginecolog.e posibil sa ai o boala inflamatorie pelvina [ anexita ] ce poate deregla orarul menstrual.

azi trebuia sa imi vina menstruatia si in loc ce culoarea normala avea o culoare inkisa.e vreo problema ?se poate sa fie din cauza stresului?am avut ceva probleme grave si mult stres are vreo legatura?va rog sa imi spuneti ce sa fac? va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 4intarzierea menstrei
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 4ce se intampla?
- 1intarziere menstruatie
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie!!
- 2De ce nu imi vine menstruatia la timp, de ce imi lipseste?
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 11Ciclu întârziat
- 0Lipsa menstruatie
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 1Epilare IPL
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: