menstruatie intarzista
Buan ziua. In mod normal ciclul imi venea la 30 de zile. Ar fi trebuit sa imi vina pe data de 6. Ieri dimineata am avut o sangerare de 2-3 stropi. Am crezut ca mi-a venit. Pe 26, 27, 28 am avut contacte neprotejate dar am folosit metoda coitului. Este cazul sa imi fac griji? Am in zona vaginala si un discomfort, usturime si mancarime. Am dat vina si pe stres. Weekndul trecut am avut un soc, daca ii pot spune, mult stres si multe griji din cauza unor evenimente din familie..
1 comentarii
Buna ziua!
Am o nelamurire si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat !?!..De aproapre 3 luni de zile nu am mai avut mestruatie, am fost la medic si in urma consultului mi a recomandat sa iau 10 pastile PROVERA pentru a.mi reveni menstruatia..mentionez ca medicul nu este roman deoarece sunt in strainatate..vreau sa stiu daca aceste pastile sunt indicate sau nu.Va multumesc frumos!
Am o nelamurire si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat !?!..De aproapre 3 luni de zile nu am mai avut mestruatie, am fost la medic si in urma consultului mi a recomandat sa iau 10 pastile PROVERA pentru a.mi reveni menstruatia..mentionez ca medicul nu este roman deoarece sunt in strainatate..vreau sa stiu daca aceste pastile sunt indicate sau nu.Va multumesc frumos!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 6sunt insarcinata?
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0intarzierea menstruatiei
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 1Sunt gravida?
- 2Menstruație întârziată
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 2Menstruația nu vine
- 2Posibila sarcina?
- 4Pot fi insarcinata?
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: