menstruatie intarzista
Buan ziua. In mod normal ciclul imi venea la 30 de zile. Ar fi trebuit sa imi vina pe data de 6. Ieri dimineata am avut o sangerare de 2-3 stropi. Am crezut ca mi-a venit. Pe 26, 27, 28 am avut contacte neprotejate dar am folosit metoda coitului. Este cazul sa imi fac griji? Am in zona vaginala si un discomfort, usturime si mancarime. Am dat vina si pe stres. Weekndul trecut am avut un soc, daca ii pot spune, mult stres si multe griji din cauza unor evenimente din familie..
1 comentarii
Buna ziua!
Am o nelamurire si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat !?!..De aproapre 3 luni de zile nu am mai avut mestruatie, am fost la medic si in urma consultului mi a recomandat sa iau 10 pastile PROVERA pentru a.mi reveni menstruatia..mentionez ca medicul nu este roman deoarece sunt in strainatate..vreau sa stiu daca aceste pastile sunt indicate sau nu.Va multumesc frumos!
Am o nelamurire si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat !?!..De aproapre 3 luni de zile nu am mai avut mestruatie, am fost la medic si in urma consultului mi a recomandat sa iau 10 pastile PROVERA pentru a.mi reveni menstruatia..mentionez ca medicul nu este roman deoarece sunt in strainatate..vreau sa stiu daca aceste pastile sunt indicate sau nu.Va multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 7Vitamina K ajuta la intarzierea ciclului?
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 3Intarzierea menstruatiei, amenie
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 0Mentruatie intarziata
- 2Despre mestruatie
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 0Ce poate fi?
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Potentiala sarcina
- 1Posibila sarcină?
- 1Sarcina
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: