de un an i se infunda urechile

Buna ziua!
Sotul meu are varsta de 50 ani are astm foloseste SERETIDE, de un an i se infunda urechile si isi aude vocea in ureche si asta se intampla cel mai des afara, a fost la ORL si ia spus ca nu are nimic ia dat picaturi de pus in nas dar fara nici un rezultat.
Sotul meu are varsta de 50 ani are astm foloseste SERETIDE, de un an i se infunda urechile si isi aude vocea in ureche si asta se intampla cel mai des afara, a fost la ORL si ia spus ca nu are nimic ia dat picaturi de pus in nas dar fara nici un rezultat.
6 comentarii

cu siguranta are si o rinita alergica care a dus la o otita seroasa.
trebnuie sa faceti Radiografie SAF. audiograma si timpanograma
numai dupa ce aveti aceste investigatii o sa stiti ce are sotul si cum trebuie tratat corect
trebnuie sa faceti Radiografie SAF. audiograma si timpanograma
numai dupa ce aveti aceste investigatii o sa stiti ce are sotul si cum trebuie tratat corect

O sa facem si analizele astea si o sa vedem.Va multumesc pentru raspuns.

buna ziua, cu vre-o 5 zile in urma am avut o durere foarte mare la urechia dreapta, am fost la farmacie si am procurat otirelax folosindul dureria a disparut dar urechia a ramas infundata si piue, in urechia stinga am senztia ca cineva face bulbuci, am fost la medicul orl si mia comunicat ca sunt ivundate canalele care fac legatura intre nas si ureche el mia prescris picaturi in nas dar nici o schimbare. ce sa mai fac

1. desfunzi bine, bine nasul cu picaturi,
sufli nasul fiecare parte separat.
2 Aerius 1 tan seara
3 Sinupret 2 la 8 ore
4 Urechea incalzitya bine, bine de 3-4 oripe zi cu saculet sare, perna electrica sau uscator par
pentru mai multe explicatii putem vorbi la tel.
0906 160 908. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom
sufli nasul fiecare parte separat.
2 Aerius 1 tan seara
3 Sinupret 2 la 8 ore
4 Urechea incalzitya bine, bine de 3-4 oripe zi cu saculet sare, perna electrica sau uscator par
pentru mai multe explicatii putem vorbi la tel.
0906 160 908. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom

Buna ziua! Am 11 ani si de 3 zile am urechile infundate.Cand ma intind in pat, nu mai am nimic, cand ma ridic, iar m-i se infunda urechile.Si nu vreau sa le spun parintiilor, totusi, asi vrea sa imi dati un sfat, ce sa fac???(Nu am mancarimi, etc...)
Multumesc!
Multumesc!

sa ei pariuntii de manuta si sa mergi luni la ORL

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1astm?
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 5Am consumat droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent...
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 3Urechi infundate de aproximativ 8 luni, va rog ajutati-ma !!!
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 3urechea dreapta
- 4posibila otita?
- 0Urechi infundate
- 9Urechii infundate!
- 9Ureche infundata de la piscina
- 1Dureri de urechi, tuse si nas infundat.
- 2durere de ureche, este infundata si simt ca si cum as avea apa in ea
- 6Presiune cap, urechi infundate, ameteli
- 8Întrebare presiune in cap și urechile înfundate
- 6Ureche infundata si tinitus
- 2Urechi infundate de 2 saptamani
- 1Ureche infundata plus ecou
Mai multe informații despre: Astmul urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: