De vreo 2 ani am fibromul uterin
Am 26 de ani si in urma cu 2 ani mi s-a descoperit un fibom uterin subseros pediculat (5, 5mm). As vrea sa ma ajutati daca puteti cu un sfat. Medicul mi-a spus ca trebuie operat, insa mie imi este teama ca in urma operatiei nu as mai putea avea copii.in ultima perioada am tot felul de temeri din cauza acestui diagnostic.
7 comentarii
Nu esti prima femei care trece prin asa ceva si are aceleasi temeri ca si tine. Pot sa iti spun ce sa faci in incercarea de a evita operatia si a scapa si de fibrom. -
Buna am trecut prin acelasi lucru ca si tine, nodulul meu a fost de 10 cm, nu tb sa intri in panica crede-ma, Problema poate fi rezolvata prin embolizare uterina la Spitalul de Urgenta Universitar Bucuresti la sectia de Angiografie. Nu te opera pana nu incerci embolizarea.
am uitat sa iti spun ca si eu tot 26 de ani am si am facut embolizare in ianuarie.
Iti multumesc bebe81 pentru incurajare.iti doresc multa sanatate si poate imi bdai mai multe indicii despre embolizare.
Buna fetelor, vreau sa va spun ca daca ma operam nu mi-o iertam niciodata, detalii despre embolizare gasiti pe site-ul http://www.endo-vascular.ro/, pentru interventie tb sa aveti trimitere de la medicul de familie, cand ajungeti la spital, domn doctor, in cazul meu dr. Nechifor Rares, va duce la ginecolog, faceti o ecografie si astfel se ia decizia daca se poate face embolizare. Nu va mai faceti atatea griji doar actionati, pt ca fibromul se hraneste si creste. Multa sanatate va doresc.
Detalii despre embolizare, ce pot sa spun este ca mi-a introdus niste microsfere pe artera brahiala (prin mana stanga), embolizarea a tinut 45 min, apoi am stat vreo 3-4 ore cu mana nemiscata, vineri am facut interventia si sambata m-am externat, in zona genitala simteam cum zvacneste nodulul, dar doctorul iti spune absolut toate detaliile. Eu sunt din Cta dar pt echo merg numai la Buc.
DRAGA BEBE AI FACUT INTERVENTIA LA CLINICA BABES SAU SPITAL UNIVERSITAR?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14fibrom uterin - tratament?
- 11Cancer Uterin--ultima faza???
- 4fibrom?!
- 4fibromul uterin - tratament naturist?
- 4fibron uterin
- 15caut un tratament naturist pentru fibrom uterin
- 0fibrom uterin, 47 ani
- 3fibrom de 5, 6cm
- 5fibrom uterin
- 2sarcina asociata cu fibrom 3cm
- 1sarcina cu fibrom
- 4fibrom de aprox.6cm pediculat
- 1uretra inflamata
- 0Fibrom intrauterin
- 2Fibrom uterin help!
- 0Sangerare vaginala prelungita