decalotare

17-11-2012
an0nymus
Nu este medic/terapeut
an0nymus
buna seara

Am 17 si penisul nu mi se decaloteaza complet in stare erecta. Mi se decaloteaza pana la jumatatea 'capului' si apoi se formeaza din acea piele un inel care strange 'capul' penisului.
Mi-e rusine sa le zic parintilor si cu atat mai mult sa merg si la medic...
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi cu ce as putea face, daca este grav sau nu...
Mentionez ca nu am avut contacte sexuale inca.
2 comentarii
0
17-11-2012, ora 23:04
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu e nimic rusinos sa ai fimoza, foarte multi barbati au. Mergi la urolog cu incredere si fara jena. oricum o sa te duci cand ai sa vezi ca te cam incurca in viata sexuala. Si vei putea avea si o igiena mai buna. Multi au amanat, s-au chinuit si dupa ce au rezolvat si-au dat seama ca s-au chinuit singuri inutil. Mergi si singur la medicul de familie sa-ti dea trimitere.
Sanatate!
0
28-11-2012, ora 19:53
marquand
Nu este medic/terapeut
marquand
Exact cum a spus Teodora este vorba de fimoza. Prietenul meu cel mai bun a avut aceeasi problema in tinerete si dupa o perioada lunga de chin am reusit sa il conving sa mearga la urolog. Este o problema care se poate rezolva f simplu, din cate imi dau eu seama si in cazul tau, ca si in cazul lui se poare rezolva cu ajutorul unor creme si ceva exercitii de decalotare... ceva de genul. In cel mai rau caz se ajunge la circumcizie, insa sunt convins ca la tine nu se aplica.
Noroc, sanatate si curaj ca esti barbat ;)
Adaugă un comentariu / răspuns