Decat cu mine mai bine lipsa

02-08-2010
endrill
Nu este medic/terapeut
endrill
Buna ziua!Am 28 de ani si sunt casatorita de 2 ani.Sotul meu a urmat un tratament timp de un an pt atacuri de panica aparute in urma divortului parintilor si al greutatilor din copilarie.In timpul tratamentului medicamentos nu a mai simtit nevoia de a face sex.Asa ca 1 an am stat linistiti.Apoi si-a revenit, mi-a zis ca totul este in regula dar faptul ca eu m-am ingrasat nu il mai atrage.Si asa a mai trecut inca un an.Am tot vorbit, el ma asigura ca ma iubeste dar nu poate sa faca sex cu mine pt ca m-am ingrasat.Mi-a zis sa slabesc si atunci vom fi ca inainte.Eu depun eforturi serioase in acest sens si chiar slabesc.Dar nu pot sa nu ma intreb dc intr-adevar un barbat poate simti acest lucru.Sa spui ca iubesti pe cineva dar nu poti sa faci nimic cu persoana respectiva.
4 comentarii
0
02-08-2010, ora 15:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Este bine ca vrei sa slabesti, asta pentru sanatatea ta si nu pentru ca ti-a cerut-o sotul tau!Eu sunt curioasa daca atunci cand vei ajunge la kg dorite, o sa ii revina pofta de sex?! Pentru ca, am impresia ca aceasta chestie cu kg in plus este doar un motiv de care s-a agatat.Problemele lui sunt de natura psihica si lipsa apetitului sexual mai degraba de acolo provine!
0
03-08-2010, ora 00:46
oblio
Nu este medic/terapeut
oblio
cred ca problema este in capul lui... dar ai incercat sa ii "administrezi" ceva pentru prima data? cand ii bagi mana in pantaloni ii gasesti "luptatorul" sau ii doarme? incearca niste fantezii alea alea ma intelegi... totul e sa nu il stresezi cu chestia asta.
0
17-01-2011, ora 14:04
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
buna.parera mea e ca asta cu ingrasatul si kg in plus sunt numai scuze nu poti spune stii numai fac dragoste cu tine ca ai 5 kg in plus mi se pare o tampenie...sa se duca la un psiholog daca chiar are problema asta de psihic.sau probabil daca a stat 1 an asa asa s-o fii obisnuit omul.si vb jaquelinnei mare mirare daca dupa ce vei da jos alea kteva kg in plus ii va revenii brusc apetitul sexual...bafta!!
0
09-02-2011, ora 13:32
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Daca te iubeste...te iubeste oricum...si cu kg in plus...si cu kg in minus.Problema nu e la tine ci la el, dar iti dai seama ca nu o sa recunoasca...S-a obisnuit asa si probabil asa o sa ramana...Eu uneori ma intreb pentru ce s-au mai casatorit barbatii de genul asta?Cred ca nu avea cine sa le faca menajul si mancare...sau le trebuia doar un bun prieten pe umarul caruia sa boceasca, netinand seama si de sentimentele pe care le traiesti tu ca femeie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici