degenerescenta
De la virsta de 30 de ani mi-au aparut in fata ochilor niste pete ca atele inodate care in timp au tot crescut pina mi-au invadat ochii. Acum am 52 si vederea mi-a scazut am la distanta 2, 75 si de aproape 4, 75. Asta nu ar fi o problema ci acele pete, scoame nu stiu cum sa le numesc, care ma deranjeaza foarte tare deoarece i-mi creaza o stare de ameteala, de ceata...Am fost diagnostificata -degenerescenta vitreoclara-(nu prea inteleg ce scrie) dar mi s-a spus ca este o imbatrinire a ochiului care se intilneste doar la 75-80 de ani.Am si pleoapele cazute si umflate. Vreau sa stiu daca se poate iesi la pensie medicala cu acest diagnostic deoarece nu ma mai descurc in nici un domeniu.I-mi obosesc foarte repede ochii si i-mi vine sa-i tin tot inchisi ca sa nu ma doara capul. Asi dori un raspuns de la un doctor oftalmolog sau de la cineva care a trecut prin asa ceva. Va multumesc! aym
2 comentarii
Buna ziua,
la oftalmolog nu aveti nici cea mai mica sansa de vindecare, problema este mult prea adanca si prea complicata pt. medicina alopata. Nici macar o conjunctivita nu este usor de vindecat la oftamolog.
Aveti un simptom foarte rar si acest lucru este in homeopatie un lucru pretios caci se reduce mult numarul de remedii care ar putea ajuta. La cele 4 simptompe pe care le-ati descris (fire in fata ochilor, pleoape cazute si umflate, durere de cap ameliorata de inchiderea ochilor) nu exista in repertitoriul homeopat (pe care il am eu) decat un singur remediu !!!
Acest lucru inseamna ca daca remediul acesta este potrivit va va vindeca sau cel putin ameliora substantial boala. Pentru a confirma remediul este insa nevoie de mai mult simptome si de fapt de o anamneza homeopat la un medic cu experienta.
Consultati un medic homeopat, homeopatia va poate vindeca ! Este vorba numai de a nimeri remediul potrivit iar acesta exista cu siguranta.
Daca imi mai precizati si alte simtome sau senzatii care nu sunt legate de ochi va pot confirma sau nu remediul cu princina care are anumite caracteristici.
la oftalmolog nu aveti nici cea mai mica sansa de vindecare, problema este mult prea adanca si prea complicata pt. medicina alopata. Nici macar o conjunctivita nu este usor de vindecat la oftamolog.
Aveti un simptom foarte rar si acest lucru este in homeopatie un lucru pretios caci se reduce mult numarul de remedii care ar putea ajuta. La cele 4 simptompe pe care le-ati descris (fire in fata ochilor, pleoape cazute si umflate, durere de cap ameliorata de inchiderea ochilor) nu exista in repertitoriul homeopat (pe care il am eu) decat un singur remediu !!!
Acest lucru inseamna ca daca remediul acesta este potrivit va va vindeca sau cel putin ameliora substantial boala. Pentru a confirma remediul este insa nevoie de mai mult simptome si de fapt de o anamneza homeopat la un medic cu experienta.
Consultati un medic homeopat, homeopatia va poate vindeca ! Este vorba numai de a nimeri remediul potrivit iar acesta exista cu siguranta.
Daca imi mai precizati si alte simtome sau senzatii care nu sunt legate de ochi va pot confirma sau nu remediul cu princina care are anumite caracteristici.
Nu am reusit sa scriu tot ce e legat de ochi-ar mai fi niste scintei care apar la coltul ochilor atunci cind ii tin inchisi si ii misc rapid stinga-dreapta(acest lucru mi se intimpla dupa ce stau la tv sau cind i-mi sint obositi).De multe ori simpt ca si cind as avea nisip in ochi. Este foarte jenant. Am bufeuri (de la menopauza si glanda tiroida)i-mi transpira foartetare fata incit i-mi intra transpiratie in ochi si atunci ma mincarimi sau chiar usturimi.Alte probleme care nu sint legeta de ochi- hipertiroidie, palpitatii (cardiologul a spus ca sint pe baza nervoasa (nu e cardiopatie ischemica), spondiloza cervicala, am probleme ORL- o micoza pt care am facut tratament dar nu pre a dat rezultate(se manifesta prin flegma in git, secretie in urechi, nas uscat cu cojite)Mi- a dat o solutie cu care sa ma spal in urechi si o alifie care o folosesc si pt. nas (ELOCOM) Am avut si niste spreyuri pt nas. O perioada a fost binisor dar... O sa mai repet tratamentul. De o vreme fac si herpes la nas mai ales cind sint racita. O colege tot avea herpes oare se transmite? Multumesc! Multa sanatate va doresc din toata inima!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața