Deget picior amorțit dupa fractura de rotula

24-06-2021
Andreeane
Nu este medic/terapeut
Andreeane
Bună ziua, am avut o fractura de rotula nedeplasata, după 3 radiografii, fractura se vindeca ok, doar ca de la început am degetul mic de la piciorul afectat cu ușoară amorțeală. Când am discutat la consultații, era de vina imobilizarea și lipsa de mișcare. Dar deja am 3 luni de când nu mai am ghipsul. De la ce poate fi?Este normal sau este nevoie sa revin la medic?Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
1 comentarii
0
24-06-2021, ora 20:51
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Poate sa fie o afectare nervoasa posttraumatica. Daca nu e de grava si suparatoare, mai asteptati cca 1-2 luni, si daca nu dispare consultati medicul operator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: