demodecidoza - ajutati-ma!
In urma de mai bine de-o luna mi s-a pus diagnosticul de Demodecidoza.
Am inceput un tratament cu :
1. Benzoat de benzil
2. Solutii speciale la comanda
3. crema speciala pentru tratarea la nivelul genelor si sprancenelor
4. metronidazole-pastile-tratament pe care l-am intrerupt caci orice aplicam pe fata imi facea alergie, si, in concluzie-arsura da la solutiile spirtoase.
Prin urmare, medicul la care ma tratam a refuzat sa ma mai consulte.
Am apelat la un alt doctor care m-a dat cu o solutie speciala antiparazitara, iar dupa aceea benzoat de benzil-crema care nu mi-a facut alergie.
Acum am facut analiza repetata care aratat prezenta Demodex-ului.
Acum nici doctorul la care ma tratez in prezent nu stie ce sa mai faca.AJUTATI-MA, VA ROG
Am inceput un tratament cu :
1. Benzoat de benzil
2. Solutii speciale la comanda
3. crema speciala pentru tratarea la nivelul genelor si sprancenelor
4. metronidazole-pastile-tratament pe care l-am intrerupt caci orice aplicam pe fata imi facea alergie, si, in concluzie-arsura da la solutiile spirtoase.
Prin urmare, medicul la care ma tratam a refuzat sa ma mai consulte.
Am apelat la un alt doctor care m-a dat cu o solutie speciala antiparazitara, iar dupa aceea benzoat de benzil-crema care nu mi-a facut alergie.
Acum am facut analiza repetata care aratat prezenta Demodex-ului.
Acum nici doctorul la care ma tratez in prezent nu stie ce sa mai faca.AJUTATI-MA, VA ROG
9 comentarii
Folositi BENZOAT DE BENZIL trei seri la rind, pauza 7 zile si din nou trei seri la rind si dati-va de doua ori pe zi cu ATODERM crema. Continuati sa luati metronidazol 1 cop pe zi pina cind aveti 10 zile in continu.
Din pacate nu stiu in ce localitate va aflati ca sa va pot orienta spre cineva competent.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
Din pacate nu stiu in ce localitate va aflati ca sa va pot orienta spre cineva competent.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
D-na dr. Zbranca, va sunt foarte recunoscatoare pentru ca mi-ati raspuns, VA MULTUMESC, si as dori sa binevoiti a ma ajuta sa gasesc un doctor din Iasi in privinta tratarii DEMODECIDOZEI, care nu mi-a trecut nici pana acum dupa tratamentele pe care le-am urmat.VA MULTUMESC
Fetelor, acest parazit Demodex nu cred ca dispare vreodata!In urma cu 4 ani am fost diagn.cu demodecidoza.Am urmat un tratam cu Benzoat de benzil, crema aceea alba cu sulf, Scabex, cateva sedinte de laser si zapada carbonica.intr-un final, cam dupa 6, 7 luni mi-au cam disparut chestiile alea de p fatza.Nu erau f urate, dar ma deranjau caci erau uscate, ma scarpinau.Un timp dupa aceea nu m-am mai dus la medic, creezusem ca mi-a trecut, sau poate da insa anul trecut mi-au reaparut:((((Am fost iar la medic, un altul si mi-a gasit din nou acest Demodex!Am facut tratam vreo2 luni cu Metrogel care l-am luat din Germania caci la noi nu se gaseste:((si apoi mi-am facut iar testul de scuama si nu-l mai aveam.Tenul meu in schimb e hiiiiper sensibil!E foarte uscat in zona pometilor si gras in zona T.Nu-mi suporta nici o crema, am cumparat creme pt ten sensibil de la Bioderma, Ivatherm, Avene.dar la mine nu-si fac nici un efect!!!din contra, ma ustura pielea si se inroseste!Habar nu am cu ce sa-mi mai dau!Iar doctori k lumea.care intr-adevar sa te vindece.in Timisoara nu am gasit!Si cred ca mi-a reaparut din nou pt ca ma mananca ftza in unele zone si se exfoliaza un pic.
Buna, va pot spune ca si eu am fost diagnosticata cu demodecidoza in urma examenului de laborator.Dr.Ionescu Ilarion de la policlinica Vitan din Bucuresti mi-a dat un tratament cu:
1) - rifampicina cp 0.150 mg 40 de capsule, o capsula la 12 ore timp de 14 zile
2) - curatarea fetei cam la 2 ore cu o solutie formata din acid boric cu apa distilata(se prepara la farmacie, mie mi-a dat dr. acidul boric si mi-am preparat cu apa fiarta si racita pt ca apa distilata este ff scumpa:250 gr de acid boric la 750ml apa)
3) - aplicarea cremei Bioderma Forte de 2 ori pe zi pana mai dispare roseata
4) - dupa ce fata se mai linisteste se va aplica o data crema Bioderma Forte apoi Bioderma AR
5)- apa de la Bioderma- SensibioH2O pt curatarea fetei, igiena calmanta
Roseata nu dispare complet decat daca fata este ingrijita tot timpul cu aceste produse si daca se va eviata pe cat de mult posibil consumul de ceapa, usturoi, piper, citrice, bauturi alcoolice.
eu mai aveam si niste scuame la nivelul scalpului care s-au tratat cu sampon NODE DS PLUS de la Bioderma
Eu am fost foarte multumita de acest tratament.
Singura problema acum o am cu faptul ca fata este uscata si urmeaza sa merg la control, sper sa reusesc cat de curand.
Va pupicesc, si sper sa va fi fost de ajutor, Dani
1) - rifampicina cp 0.150 mg 40 de capsule, o capsula la 12 ore timp de 14 zile
2) - curatarea fetei cam la 2 ore cu o solutie formata din acid boric cu apa distilata(se prepara la farmacie, mie mi-a dat dr. acidul boric si mi-am preparat cu apa fiarta si racita pt ca apa distilata este ff scumpa:250 gr de acid boric la 750ml apa)
3) - aplicarea cremei Bioderma Forte de 2 ori pe zi pana mai dispare roseata
4) - dupa ce fata se mai linisteste se va aplica o data crema Bioderma Forte apoi Bioderma AR
5)- apa de la Bioderma- SensibioH2O pt curatarea fetei, igiena calmanta
Roseata nu dispare complet decat daca fata este ingrijita tot timpul cu aceste produse si daca se va eviata pe cat de mult posibil consumul de ceapa, usturoi, piper, citrice, bauturi alcoolice.
eu mai aveam si niste scuame la nivelul scalpului care s-au tratat cu sampon NODE DS PLUS de la Bioderma
Eu am fost foarte multumita de acest tratament.
Singura problema acum o am cu faptul ca fata este uscata si urmeaza sa merg la control, sper sa reusesc cat de curand.
Va pupicesc, si sper sa va fi fost de ajutor, Dani
pentru lungudany
avand in vedere ca tu ai raspuns pe acest forum in 2008, te rog spune/mi daca acum demodexul a recidivat, mi s/a prescris acelasi tratament si doresc sa stiu daca intr/adevar a dat reyultat si tie nu ti/a mai recidivat fiindca rifampicina este un antibiotic f.f. puternic
avand in vedere ca tu ai raspuns pe acest forum in 2008, te rog spune/mi daca acum demodexul a recidivat, mi s/a prescris acelasi tratament si doresc sa stiu daca intr/adevar a dat reyultat si tie nu ti/a mai recidivat fiindca rifampicina este un antibiotic f.f. puternic
EU SUNT DISPERATA PT K AVEAM UN TEN DE INVIDIAT SI DINT-O DATA M-AM TREZIT INVADATA DE BUBITE PE FRUNTE CARE S-AU EXTINS PE FATA, DECOLTEU S SPATE.AM INCERCAT FEL SI FEL DE METODE
IN FINAL AM AJUNS LA MEDIC S AM FOST DEPISTATA CU DEMODECIDOZA.M=AM INGROZIT S AM INCEPUT SA PLANG CAND AM INTRAT PE NET S AM VAZUT CUM ARATA ACEASTA BACTERIE, AC AM UN TRATAMENT DAR N STIU KT ISI FACE EFECTUL PT K IMI DISPAR S REAPAR ATAT DE REPEDE K N MAI STIU.
SPUNETI-MI S MIE CAT DE GREU SE VINDECA ACEASTA DEMODECIDOZA S CE FORMA MAI GRAVA POATE LUA!?
SUNT MIREASA PE 17 07 10 S SUNT DISPERATA
IN FINAL AM AJUNS LA MEDIC S AM FOST DEPISTATA CU DEMODECIDOZA.M=AM INGROZIT S AM INCEPUT SA PLANG CAND AM INTRAT PE NET S AM VAZUT CUM ARATA ACEASTA BACTERIE, AC AM UN TRATAMENT DAR N STIU KT ISI FACE EFECTUL PT K IMI DISPAR S REAPAR ATAT DE REPEDE K N MAI STIU.
SPUNETI-MI S MIE CAT DE GREU SE VINDECA ACEASTA DEMODECIDOZA S CE FORMA MAI GRAVA POATE LUA!?
SUNT MIREASA PE 17 07 10 S SUNT DISPERATA
hallo! am gasit site-ul incercand sa gasesc mai multe articole despre demodecidoza.vad ca postarile sunt mai vechi dar avem o problema comuna si ma gandeam sa va spun si eu povestea mea.
eu am aceeasi problema ca si voi din 2007, in2008 s-a mai agravat.in prima faza am incercat cu chestii de la plafar, tincturii si masti, credeam ca sunt niste cosuri mai urate.aveam 20 de ani si pana atunci am avut o fata ft "curata"si o adolescenta lipsita de cosuri.
am mers la spitalul caritas unde, dupa ce pur si simplu s-a uitat la nmine 30 de secunde mi-au zis ca am acnee vulgara si mi-au dat zineryt si nu mai stiu ce.m-am gandit eu ca e ceva aiurea ca in loc sa se amelioreze...aratam groaznic.
prin medicul de familie, am ajuns la dr paul ionescu de la pliclinica vitan BUCURESTI{am vazut ca a mai fost cineva pacientul lui :) }asta se intampla in 2009.dupa testul microbian si bacteriologic, dupa analize ale sangelui si ginecologice mi-a pus diagnosticul si am inceput tratamentul : DEMODECIDOZA CHISTICA.am luat rifampicina si ma dadeam cu brevoxil.apoi am luat sotret si yasmin pt ca aveam chisturi ovariene.am facut si cryo-terapie.dupa 7 -8 luni m-au disparut.domnul doctor m-a avertizat de la incepu ca s-ar pute sa reapara...ceea ce s-a si intamplat.nu mai retin exact la cat timp.am ramas cu un chist pe fata(barbie mai exact), mi l-a scos si acum am un semn ft mic.in 2010 am fost pt ultima oara la dermatolog, imi trecusera complet.
credeam ca am scapat...insa...in vara au reaparut.timid la incepu si apoi s-au agravat.luni am fost la dermatolog si acum sunt in tratament.
il recomand din tot sufletu pe acest medic! sper ca am fost destul de coerenta :)
eu am aceeasi problema ca si voi din 2007, in2008 s-a mai agravat.in prima faza am incercat cu chestii de la plafar, tincturii si masti, credeam ca sunt niste cosuri mai urate.aveam 20 de ani si pana atunci am avut o fata ft "curata"si o adolescenta lipsita de cosuri.
am mers la spitalul caritas unde, dupa ce pur si simplu s-a uitat la nmine 30 de secunde mi-au zis ca am acnee vulgara si mi-au dat zineryt si nu mai stiu ce.m-am gandit eu ca e ceva aiurea ca in loc sa se amelioreze...aratam groaznic.
prin medicul de familie, am ajuns la dr paul ionescu de la pliclinica vitan BUCURESTI{am vazut ca a mai fost cineva pacientul lui :) }asta se intampla in 2009.dupa testul microbian si bacteriologic, dupa analize ale sangelui si ginecologice mi-a pus diagnosticul si am inceput tratamentul : DEMODECIDOZA CHISTICA.am luat rifampicina si ma dadeam cu brevoxil.apoi am luat sotret si yasmin pt ca aveam chisturi ovariene.am facut si cryo-terapie.dupa 7 -8 luni m-au disparut.domnul doctor m-a avertizat de la incepu ca s-ar pute sa reapara...ceea ce s-a si intamplat.nu mai retin exact la cat timp.am ramas cu un chist pe fata(barbie mai exact), mi l-a scos si acum am un semn ft mic.in 2010 am fost pt ultima oara la dermatolog, imi trecusera complet.
credeam ca am scapat...insa...in vara au reaparut.timid la incepu si apoi s-au agravat.luni am fost la dermatolog si acum sunt in tratament.
il recomand din tot sufletu pe acest medic! sper ca am fost destul de coerenta :)
Buna. As vrea sa stiu daca ai rezolvat problema cu demodex. Daca nu contacteaza ma la ------*
Tratament garantat din prima zi bășicuțele se opresc din prurit și se usuca. In trei saptamani vei fi vindecata complet.
Specific ca din prima zi de la aplicare nu vei m ai avea mancarimi
(*modificat de admin)
Tratament garantat din prima zi bășicuțele se opresc din prurit și se usuca. In trei saptamani vei fi vindecata complet.
Specific ca din prima zi de la aplicare nu vei m ai avea mancarimi
(*modificat de admin)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: