demodex (demodecie) - mancarime, rani

22-02-2013
roxana200512
Nu este medic/terapeut
roxana200512
Buna ziua!
Incutul: Intai m-au mancat ochii si apoi mi-au aparut bubite rosii pe fata, gat, piept, urechi, maini si in cap, care ma mancau ingrozitor. In acelsi timp a erupt si un herpes in barba ( care-mi iese de la varsta de 2 ani, cam 1 data /an).
In 2 luni am facut analize de sange, tiroida, consult oftalmo, la 3 dermato si alergo. De fiecare data primeam retete. Am primit chiar diagnostic de varicela. Alt dermatolog mi-a zi sa-mi dau cu ulei ca am pielea aspra si...m-am umflat la fata ingrozitor. In final la Colentina mi s-a depistat Demodex. ( in 2 zile mi s-au cojit cruste de 3 ori)
E boala lunga, asta am inteles. Cam putin studiat acest parazit. Nu am gasit mare lucru despre el ca sa stiu ce-l omoara si ce-l hraneste.
Am luat antibiotic si m-am umplut de candida bucal ( cu rani urate la coltul gurii). Am calcat tot ce intra in contact cu fata-gat-piept.
Urmez de 2 luni tratament cu metroruboril si topialyse palpebral pentru ochi si am facut 2 sedinte cu azot lichid pe fata. Cam 1 saptamana a fost mai bine apoi au reaparut bubite mai multe pe piept, gat si maini cu mancarimi puternice si ma scarpin pana fac rani.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie un regim, daca e bine sa folosesc sapun cu sulf ( am citit pe internet), daca se poate prepara o solutie cu care sa-mi dau pe tot corpul...orice e binevenit.
Deja sunt depresiva din acest motiv. E o senzatie groaznica sa te manince aproate tot corpul si sa te racai pana iti iei pielea. Recomandati-mi un medic ucigas de demodex :)

Multumesc si sa nu va manance pielea!
2 comentarii
0
24-02-2013, ora 23:53
LordOfRing
Nu este medic/terapeut
LordOfRing
Eu, am pe spate asa ceva, o sa iti dau maine reteta pentru o crema, dar trebuie comandata de la unguri, !
0
25-02-2013, ora 08:15
roxana200512
Nu este medic/terapeut
roxana200512
Multumesc! Ai acelasi diagnostic: demodecie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: