dental pins

04-04-2009
julia ciornoletz
Nu este medic/terapeut
julia ciornoletz
nu stiu exact cum se numesc in romaneste.ace dentare?am cautat pe net si nu am gasit nimic.as vrea sa stiu ce se recomanda, aurul sau titaniul dentar?mi-au fost puse 2 surubele mici in masea, pt ca maseaua este practic goala pe dinauntru, peretii sunt foarte subtiri subtiri.iar apoi mi se va pune coroana.deci, aceste 2 surubele sunt din titaniu, dar dentistul mi-a spus ca-mi va pune de aur, deci am platit un pret pt aur.este mai bun titaniul sau aurul?
va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
04-04-2009, ora 23:23
Dr. Savu Razvan Alexandru
Stomatologie, Pitesti
Dr. Savu Razvan Alexandru
Nu prea inteleg exact intrebarea dumneavoastra. Formularea este putin incoerenta. Am sa va raspund la ceea ce am inteles: si titanul si aurul sunt niste materiale foarte bune si foarte des folosite in stomatologie.
0
05-04-2009, ora 18:03
julia ciornoletz
Nu este medic/terapeut
julia ciornoletz
imi cer scuze pt incoerenta.imi vor fi puse 2 pins(pe care nu stiu cum sa le traduc in romaneste, ace dentare, surubele).iar doctorul a zis ca-mi va pune din aur, dar le-a pus din titan.vreau sa stiu care material este mai bun, mai rezistent in timp-aurul sau titanul?
va multumesc inca o data.
0
05-04-2009, ora 18:17
Dr. Savu Razvan Alexandru
Stomatologie, Pitesti
Dr. Savu Razvan Alexandru
"imi vor fi puse 2 pins"- aceasta propozitie reprezinta viitorul in limba romana, apoi aceasta: "dar le-a pus din titan" este la trecut. De aici nu inteleg daca cei doi pivoti parapulpari( cred ca asta este traduderea pentru ce cereti dumneavoastra) au fost sau nu aplicati. Indiferent, daca au fost aplicati sau nu, titanul este mult mai rezistent decat aurul. Deci, nu aveti de ce sa va temeti. Toate cele bune!
0
05-04-2009, ora 18:50
julia ciornoletz
Nu este medic/terapeut
julia ciornoletz
va multumesc foarte mult.
m-am exprimat in viitor, pt ca nu sunt inca obisnuita cu aceti pivoti.doctorul mi-a aplicat acesti pivoti parapulpari de 3 zile.inainte de a-mi fi aplicati am discutat cu dentistul si mi-a spus ca vor fi din aur, aurul fiind cel mai bun material.mi-a fost dat un pret pt aur, din care am achitat jumatate. cand mi-a aplicat pivotii mi-a spus ca sunt din titan, ca e mai rezistent ca aurul.nu mai stiam ce sa cred.de aceea am apelat la dvs.mentionez ca dentistul meu este tailandez, eu locuind in tailanda dealtfel.iar aici toate preturile sunt mult mai mari pt straini.nu am vrut ca dentistul sa-mi vanda ceva ieftin la pret de aur.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •