Depresie ??? | Forumul Medical ROmedic

Depresie ???

15-06-2018
Sergiu1994
Nu este medic/terapeut
Sergiu1994
Imi cer iertare pentru gramatica sunt din MD si vorbesc mai mult in rusa.Barbat 24 ani De vrio luna in urma am intrat intro depresie (avem asa simptome nod in git, muschi din partea la mina stinga parca erau sub tensiune, dureri la inima, dureri de cap, am avut si niste atacuri de panica, slabiciune, probleme cu somnul, lipsa poftei de mincare ) am facut analizi toate sunt bune si la inima am trecut diferiti aparate, e perfect buna. Am fost la medic si o scris un tratment din vagostabil, Magnestress B6, extraveral . A zis ca nu vre sa ma bage pe antidepresante ca sunt prea tinar )) Dupa o luna de tratament parca ma simt mai bine, sa intors pofta de mincare, fizic ma simt mai bine, au disparut durerile de cap, dar au inceput alte simptome simt cite o data neliniste de parca ceva ma framinta, ginduri rele de exemplu:poate am ceva la inima, de genul sanatatea mea. Din partea simptomelor fizice : ma frige in partea inimi si git incordat pina la urechi de parca o sa am un infarct si parca am tensiune craniana (in privinta la tensiune e normala 120/80 ), foarte des transpir pe fata, caldura de parca am fiebra cite o parte de corp, probleme cu somnul doar cu pastile adorm (cu tot cu pastile dorm 6-7 ore), nod in git, dureri diferite in partea la cutiei toracica, am amortiala la mina stinga si picior, palpitatie la inima. Cel mai tare ma sperie inima, oare no sa am vriun infarct ? Poate aceste medicamente nu o ajuta.
4 comentarii
0
16-06-2018, ora 06:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Din ce descrieți pare o tulburare depresiv-anxioasă, în cadrul căreia survin și atacurile de panică.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență și faceți o evaluare psihologică. În urma evaluării se va decide ce faceți mai departe. Relatați simptomele și psihiatrului, pentru a vă prescrie medicația adecvată. De obicei psihoterapia combinată cu medicația dă rezultate mai bune și de durată.
0
16-06-2018, ora 07:26
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața
Trebuie făcută reevaluare.Mees la psiholog făcută psihoterapie și luat medicamente pentru tulburare anxios depresia.
Nu contează vârstă am pacienți și de 20 de ani se tratează în câteva luni și totul revine la normal
0
20-06-2022, ora 15:35
Marymayra
Nu este medic/terapeut
Marymayra
Bună pana la urma ce a fost cu tine am aceeași simptome mie foarte frica?
0
11-08-2022, ora 10:23
Chiper
Nu este medic/terapeut
Chiper
Buna ziua,
De vreo 3 ani ma confrunt cu anxietatea mai exact sunt ipohondru.Am fost sub tratament in tot acest timp am fost si la psihoterapeut, am in jur de 2 saptamani de cand am intrerupt tratamentul (cu acordul medicului), dar se pare ca starea mea incepe sa se inrautateasca si sa somatizez din ce in ce mai mult. E normal sau ar trebui sa reiau tratamentul? desi nu prea as mai vrea :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul