Depresie ! Anxietate !

09-11-2020
Utilizator 89
Nu este medic/terapeut
Utilizator 89
Buna ziua ! Deci eu mai am niște postări pe aici. Au trecut deja 2 luni de când m-am despărțit cu fostul meu, el deja are alta, la el e tot bine, dar mie nu mi-a trecut. Parcă dispare uneori, apoi iar apar acele sentimente. Eu încă tot aștept. Știu că nu am ce aștepta, văd deja e limita. Dar eu zilnic mă gândesc la el și timp de 2 luni îl visezi zilnic. Acum deja am așa o frică zilnică, ca și cum ar fi o presimțire, mă doare inima și stomacul de la asta. Am ajuns la o stare mai gravă. + pot plânge ceasuri de la orice. Ce pot face în acest caz? Multumesc mult! O zi frumoasă!
3 comentarii
1
09-11-2020, ora 17:58
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Să lași în urmă trecutul, să consideri că a fost o experiență de viață din care ai învățat ceva, și să mergi mai departe. Dacă ați ajuns să vă despărțiți, înseamnă că relația nu a funcționat, iar o relație disfuncțională mai de vreme sau mai târziu s- ar fi rupt. In loc sa te gândești la el, incearcă sa te descoperi pe tine, să știi ce vrei cu adevărat, să lași lucrurile firesc, fara sa intri intr- o relație până nu te vindeci definitiv. Altfel, noua relatie va fi ca un pansament pentru tine si mai târziu vei fi iar dezamăgită. Daca nu reusesti sa treci singură prin această perioadă încearcă să consulți un psiholog.
1
09-11-2020, ora 22:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Reorienteaza-te sau mergi la un psiholog pentru cateva sedinte.
0
03-01-2021, ora 17:43
Ulero
Nu este medic/terapeut
Ulero
Psihoterapia cognitiv-comportamentală, adică modificarea stilului de gândire și a modului în care oamenii acționează în situații stresante, poate ajuta mult în anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiul fizic, o opțiune viabilă pentru ameliorarea depresiei și anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei și anxietății
  • Comparație între efectele sportului și efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei și anxietății
  •