Depresie anxioasa

40 comentarii 1 2
0
19-12-2009, ora 15:00
Sofia_21
Nu este medic/terapeut
Sofia_21
Nu mai luati prostii de genul Xanax.Tin minte ca pe astea le lua bunica la 87 ani, cand avea probleme cu starea de bine, daca pot sa zic asa.Incercati sa scapati de depresie si anxietate prin metode naturale, pt ca medicamentele va transforma in niste zombie si apoi de fiecare data cand vine depresia, apelezi la ele.In principal, aici actioneaza efectul Placebo, esti increzut ca pastilele te vor ajuta, e o autosugestie.Dar ele iti deregleaza si mai tare echilibrul hormonal de la nivelul creierului.E adevarat ca toti din Vest sunt dependenti de el si le numesc "happy pill", le iau toata viata si se simt bine, dar eu nu sunt de acord cu pastilele.

Incercati sa faceti muuuuult sport, in special alergatul face bine.Apoi sa nu uitati de vitamine, in special B-urile, alea stimuleaza productia de serotonina-hormonul fericirii si se gasesc in special in cereale.

Si inca ceva, atunci cand vedeti totul gri in jur, spuneti-va ca starea asta nu e pentru totdeauna si ca va trece.Nu fugiti de lume, e bine sa aveti in cazul asta un prieten foarte bun, care sa stie sa va ASCULTE.Si daca sunteti atat de anxiosi incat nici nu puteti sa iesiti in lume, faceti-i anxietatii in ciuda si chiar iesiti..la inceput o sa para greu, dar nu rezolvati nimic daca stati in pat si va plangeti de mila.Faceti tot ceea ce va face placare, chiar si lucruri mici si neinsemnate.Mie de ex imi face bine sa citesc sau sa scriu.Si mai super ar fi sa calatorim, o schimbare de anturaj face bine mereu.

Luati depresia in coarne!!

-* am si eu asa probleme si stiu cum sa ma confrunt cu el, le-am inteles destul de bine, daca vreti sa vb nu e nici o problema.

Sanatate!

(*modificat de administrator)
0
03-02-2010, ora 23:30
depresie_anxietate
Nu este medic/terapeut
depresie_anxietate
mai oameni buni..aici toti ne spunem simtomele...sunt LA FELLLLLL...EU AM VB CU MULTI CARE SI-AU REVENIT...DAR DUREAZA CATEVA LUNI BUNE..POATE UN AN...DAR VOR TRECE CU MEDICAMENTE.
0
03-02-2010, ora 23:36
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
0
03-02-2010, ora 23:36
depresie_anxietate
Nu este medic/terapeut
depresie_anxietate
naturistele sunt fix-pix.daca depresia e majora...io am stat 2 luni cu nasturiste..si nimic..nici un efect...de cand iau asentra...mi-e putin mai bine..si le iau de o luna..
0
04-02-2010, ora 09:47
Sofia_21
Nu este medic/terapeut
Sofia_21
Apropo de naturiste, ceaiul de sunatoare sigur ajuta la anxietate, daca e o forma usoara, de ex.la femei in perioada pre- si post-menstruala.Eu am incercat si ma ajuta.

Sanatate!
0
05-05-2011, ora 17:34
violeta cim
Nu este medic/terapeut
violeta cim
Sunt in varsta de 38 de ani si acum 1 luna de zile am avut palpitatii puternice m-am simtit rau si am fost de urgenta la spital. M-i s-a facut o electro -cardiograma si mi s-a spus ca nu am nici o problema cu inima.De atunci, zi de zi am avut palpitatii, insomnii stari de greata, lipsa poftei de mancare, "am slabit foarte mult".MI-am facut tot felul de analize inclusiv de glanda si mi s-a spus ca am tiroidita cronica.Mi s-a dat un tratament cu tirozol, vagostabil, gerodorm.Am urmat tratamentul 3 saptamani si m-am simtit foarte rau, am avut palpitaiii zi de zi si nu au incet nici in prezent.In momentul de fata ma simt foarte rau.am aproape zilnic palpitatii respiratie grea insomnii tremur sunt agitata.noaptea transpir am frisoane nu stiu ce sa ma mai fac.Mi s-a pus un diagnostic mai recent""SINDROM VERTIGINOS"' urmez un tratament cu micro ser, magnerot, calciu, magneziu, zinc si inca nu ma simt bine. Nici un medic nu poate sa imi spuna exact ce am..depresie sau sindrom vertiginos.. As dori ca cineva sa imi raspunda si mie. Ce as putea face si ce tratament sa urmez.
0
30-11-2011, ora 12:33
BA
Nu este medic/terapeut
BA
cel mai probabil un mixt de anxietate si depresie...tratamentele amintite nu prea au cum ajuta.
0
23-12-2011, ora 16:55
Violeta Stoica
Nu este medic/terapeut
Violeta Stoica
Buna ziua! Numele meu este Violeta si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Am sa incep cu inceputul, cum se spune, pentru a intelege cineva ceva.
Este vorba de sotul meu. In iulie 2010, din cauza unor probleme oftalmologice care s-au agravat, a trebuit sa faca transplant de cornee. In urma operatiei, totul a mers bine, s-a vindecat rapid si a inceput munca relativ la 2 luni de la operatie. Este sofer. Din pacate, in ianuarie 2011, la jumatate de an de la operatie, a suferit un accident de masina soldat cu un mort (pasagerul din fata sa) si cu trei raniti destul de grav. Sotul meu s-a ranit la ochiul operat: i s-a desfacut corneea si cristalinul am inteles ca s-a dizolvat cumva. A trebuit sa suporte de urgenta o operatie prin care i s-a cusut din nou corneea si i s-a decupat si o parte din iris. In urma acestei situatii, trebuia sa mergem sa se opereze din nou pentru implant de cristalin. Am preferat aceeasi clinica si acelasi doctor care i-a facut si transplantul de cornee. Operatia a avut loc in iunie 2011. Mentionez ca in toata aceasta perioada a trebuit sa-si faca actele de somaj, fapt care banuiesc eu, i-a afectat psihicul. Ca sa revin la povestea mea, de data aceasta operatia nu s-a mai vindecat atat de repede, fapt care i-a adancit depresia, am cosiderat eu. Au inceput atacurile de panica, vizitele din ce in ce mai dese la urgenta pentru o perfuzie ca intr-un final sa ajungem la psihiatru. I s-a pus diagnosticul de cefalee si agorafobie si i s-a prescris cipralex si lexotan. Asta se intampa in octombrie. De atunci si pana in prezent ne-am confruntat cu tot felul de aberatii din partea lui si anume: ne-a transmis, mie si fetitei, virusi, ne-a imbolnavit de tetanos, are corpul plin de infectie, are gatul rupt si noi nu realizam si multe altele de acest fel. Toate astea au culminat cu stare de furie si cu incercarea de a-si face rau. In situatia aceasta a trebuit sa-l internam de urgenta la spitalul psihiatric din Palazu.
In aceasta situatie, poate sa-mi explice si mie cineva cu ce urmeaza sa ma confrunt? A inceput tratamentul de 4 zile si nu pare sa aiba vreun efect. Dureaza mult pana isi face efectul tratamentul care i se administreaza in spital? (nu stiu inca ce tratament i se da si nici diagnosticul care i s-a pus. Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns competent.
0
27-05-2012, ora 20:25
cami hanc
Nu este medic/terapeut
cami hanc
Buna, am facut tratament 4 luni pentru depresie cu cymbalta si persen, m-am simtit super bine.De 6 zile am terminat tratamentul si ma simt groaznic.Simt furnicaturi in maini si fatza, ameteli.Specific ca am intrerupt tratamentul treptat, exact cum l-am si inceput la indicatia medicului.Nu pot lua legatura cu medicul pentru ca sunt in strainatate.Daca a mai trecut cineva printr-o astfel de situatie va rog sa imi scrieti.Multumesc si sanatate tuturor!!
0
18-08-2013, ora 02:09
nikol 85
Nu este medic/terapeut
nikol 85
Buna ziua, am 28 ani si ma confrunt cu anxietate de vreo 6 luni, eu am fost la medic pshiatru si la psihoterapeut si mi-au dat sa iau oxazepam si anxin.Atacurile de panica au disparut, dar inca ma mai confrunt cu anxietatea care apare din cind in cind.Fratele meu a avut si el probleme cu anxietatea si atacuri de panica si sa vindecat cu anxin si cu ajutorul unui psihoterapeut.Mai sint momente foarte rare(ex.examene) cind mai apare anxietatea.Va doresc multa sanatate si incercat si anxin, il puteti gasi la plafar.Sint pastile naturiste si se ia una dimineta si una seara.
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •