depresie de 9 ani
timp de 9 ani am Depresie Anxioasa... multe stari de panica, tristete si de neliniste
3 comentarii
si ce ai facut in legatura cu asta ?
Cel mai bine citeste si celelate topicuri pe aceasta tema ca sa nu ne repetam. Multa sanatate!
Starea de anxietate de care suferi, trebuie cautata undeva in copilarie, si in general, este determinata de starea de spirit a mamei, care in primii ani de viata are un rol determinant in motivarea copilului pentru viata. Tie ti-a fost furat un vis, daca putem sa ne exprimam astfel, ceva din tine s-a rupt in momentul cand dezamagirea te-a coplesit. Poate fi o deceptie in dragoste, la o varsta frageda, ori poate fi sentimentul de nesiguranta pe care il ai vis-a-vis de viitor.
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sfatuti-ma cum sa ajut o persoana depresiva...va rog
- 12Orifril long 300mg
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 17depresie
- 19Depresie si iar depresie-neuroza depresiva!!!
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 0depresie sau schizofrenie
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 9sa fie de la anxietate?
- 7presiune inima
- 5tic la cap, imi misca fruntea mereu
- 10Tentaculele depresiei...
- 0Lupta cu anxietatea si atacurile de panica
- 27Sufar oare de depresie?
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 10Anxietate sau mai grav?
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic