depresie de 9 ani
timp de 9 ani am Depresie Anxioasa... multe stari de panica, tristete si de neliniste
3 comentarii
si ce ai facut in legatura cu asta ?
Cel mai bine citeste si celelate topicuri pe aceasta tema ca sa nu ne repetam. Multa sanatate!
Starea de anxietate de care suferi, trebuie cautata undeva in copilarie, si in general, este determinata de starea de spirit a mamei, care in primii ani de viata are un rol determinant in motivarea copilului pentru viata. Tie ti-a fost furat un vis, daca putem sa ne exprimam astfel, ceva din tine s-a rupt in momentul cand dezamagirea te-a coplesit. Poate fi o deceptie in dragoste, la o varsta frageda, ori poate fi sentimentul de nesiguranta pe care il ai vis-a-vis de viitor.
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 36e depresiv
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 9va rog, URGENT, apa la inima, cat e de periculoasa?
- 5am avut niste atacuri de panica acum cativa ani... de ce au aparut atacurile astea?
- 3Atacuri de panica inainte sa adorm!
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 7renuntarea la fumat pt "posesor de TAB"
- 3depresie majora mi s-a dat serlift si orfiril...
- 3atac de panica!
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 8E posibil sa ma confrunt cu un atac de panica ? Sau poate fi ceva mai grav ?
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 12atac de panica, sufocarea
- 4Lamurire prescriptie doctor psihoterapeut
- 3Soția mea are depresie și mi-a spus ca vrea sa se sinucida
- 35Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: