depresie de 9 ani
timp de 9 ani am Depresie Anxioasa... multe stari de panica, tristete si de neliniste
3 comentarii
si ce ai facut in legatura cu asta ?
Cel mai bine citeste si celelate topicuri pe aceasta tema ca sa nu ne repetam. Multa sanatate!
Starea de anxietate de care suferi, trebuie cautata undeva in copilarie, si in general, este determinata de starea de spirit a mamei, care in primii ani de viata are un rol determinant in motivarea copilului pentru viata. Tie ti-a fost furat un vis, daca putem sa ne exprimam astfel, ceva din tine s-a rupt in momentul cand dezamagirea te-a coplesit. Poate fi o deceptie in dragoste, la o varsta frageda, ori poate fi sentimentul de nesiguranta pe care il ai vis-a-vis de viitor.
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Slabiciune... atacuri de panica, anxietate
- 6Contraceptive si ingrasare
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 39Atacuri de panica, episod depresiv si tratament puternic
- 6asa se manifesta depresia?
- 9atacuri de panica..stare de frica
- 4anxietate, depresie si depersonalizare
- 18Ganduri ca as avea ceva si as fi bolnav
- 4sindrom anxios depresiv
- 86 ani de risperidona, cum sa incep scaderea dozelor 2mg x 2.Multumesc
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 4Ajutor! am ajuns la spital în urma unei „căderi de calciu”
- 2Despre depresie
- 4Anxietate, depresie sau problema medicala?
- 10Mai are cineva simptomele acestea?
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 5Atacuri de panica foarte puternice
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: