Depresie... nu pot sa ma controloez
AM 19 ani
Cand eram mai mic si nu intrasem in depresie nu ma priveam din exterior niciodata sau prea putin.Acum ma imaginez din exterior si ma stresez...ca si cum m-as vedea prin ochii altcuiva si imi imaginez ca acela ar fi dezamagit de ce vede.Sunt obsedat de chestia asta...
mai tot timpul ma vizualizez din exterior..si nu mai pot fi eu insumi..Cand incerc sa fac ceva..sa ma gandesc la ceva automat ma vad din exterior(ma detasez practic de mine) si astfel nu mai pot sa ma gandesc la ce vroiam(sunt ocupat cu privindu-ma din exterior, analizandu-ma).Nush cum sa fac ca e foarte confuz..
Cand eram mai mic si nu intrasem in depresie nu ma priveam din exterior niciodata sau prea putin.Acum ma imaginez din exterior si ma stresez...ca si cum m-as vedea prin ochii altcuiva si imi imaginez ca acela ar fi dezamagit de ce vede.Sunt obsedat de chestia asta...
mai tot timpul ma vizualizez din exterior..si nu mai pot fi eu insumi..Cand incerc sa fac ceva..sa ma gandesc la ceva automat ma vad din exterior(ma detasez practic de mine) si astfel nu mai pot sa ma gandesc la ce vroiam(sunt ocupat cu privindu-ma din exterior, analizandu-ma).Nush cum sa fac ca e foarte confuz..
2 comentarii
Ia-o ushor...De la ce vine depresia asta..?La 19 ani nu ai dreptul sa fii deprimat.Ai o viata ionainte.Ce-i cu tn???
Cred ca te nemultumeste ceva la tine de aceea te analizezi mereu din exterior.Incearca sa rezolvi aceasta problema si gandeste-te mai des la realizari decat la lucruri care nu ti-au reusit si nu-ti plac la tine.In cel mai rau caz consulta un psiholog dar sunt sigura ca neincrederea in tine iti da aceste sentimente.Si in ultimul rand poate fi o cauza medicala.Am auzit ca, tiroida se manifesta mai rar la barbati, nu vreau sa spun prostii de aceea ma abtin ca nu prea stiu despre ce este vb.Oricum pe acest forum vei gasii multi oameni care desii nu te cunosc te vor sustine neconditionat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5depresie fara reactii la tratament
- 129tratament cu efectin
- 3de ceva timp mama mea a inceput sa se poarte ciudat
- 12cred ca si parintii mei au probleme pshihice grele,
- 5065- Htp cat de eficient este pt tratarea depresiei?
- 9lipsa orgasmului si depresia
- 3Depresie indelungata
- 6tranxen da dependenta?
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 6nu mai sunt cine eram, depresia persistenta dupa o relatie
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 4Tahicardie tot timpul
- 2tulburare de memorie
- 29Nu mai pot face fata!!!
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 3Depresie si anxietate
- 1Depresia si nevoia de oameni
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: