Depresie si atacuri de panica

02-10-2011
taranvergina
Nu este medic/terapeut
taranvergina
Buna seara, ma tratez cu cipralex, calmogen, iar in prima luna am luat seroycuel.In prima luna mi-a fost binisor, insa de 2 saptamani incoace ma simt ingrozitor de rau, va rog din suflet sa-mi recomandati un psihiatru care ar putea sa ma ajute sau daca cineva cunoaste sau s-a tratat intr-o mai mica sau mare masura prin metode naturiste, sa-mi lase mesaj, urgent, va rog.
2 comentarii
0
02-10-2011, ora 18:49
Angel_Angel
Nu este medic/terapeut
Angel_Angel
Buna, si eu fac atacuri de panica destul de des, daca vrei sa mai comunicam lasa mesaj aicea!

Multa sanatate si lumina in suflet!
0
04-10-2011, ora 02:18
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Tratamentul pentru depresie si anxietate este stabilit de catre medicul psihiatru. Consecutiv cu tratamentul alopat este indicat si un tratament naturist. Produse naturiste folosite ca adjuvante sunt:
5 HTP
ANTIDEPRESIV ( DACIA PLANT)
DEPRESS A ( ROTTA NATURA)
ANTI ANXIETATE ( HYPERICUM)
St John"™s Wort (Hypericum Perforatum)
Extractul de St John"™s Wort (Hypericum Perforatum) este folosit in mod traditional pentru tratamentul depresiei nervoase, a starilor depresive pe fond psihic, din perioada pre menstruala si menstruala precum si insomniilor si irascibilitatii cauzate de aceste stari depresive prin efectul lui sedativ.
Substanta activa hipericina este responsabila de actiunea farmacologica. Pe langa actiunile clasice antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei.
L-TIROSINA
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul