Depresie si atacuri de panica
Buna seara, ma tratez cu cipralex, calmogen, iar in prima luna am luat seroycuel.In prima luna mi-a fost binisor, insa de 2 saptamani incoace ma simt ingrozitor de rau, va rog din suflet sa-mi recomandati un psihiatru care ar putea sa ma ajute sau daca cineva cunoaste sau s-a tratat intr-o mai mica sau mare masura prin metode naturiste, sa-mi lase mesaj, urgent, va rog.
2 comentarii
Buna, si eu fac atacuri de panica destul de des, daca vrei sa mai comunicam lasa mesaj aicea!
Multa sanatate si lumina in suflet!
Multa sanatate si lumina in suflet!
Tratamentul pentru depresie si anxietate este stabilit de catre medicul psihiatru. Consecutiv cu tratamentul alopat este indicat si un tratament naturist. Produse naturiste folosite ca adjuvante sunt:
5 HTP
ANTIDEPRESIV ( DACIA PLANT)
DEPRESS A ( ROTTA NATURA)
ANTI ANXIETATE ( HYPERICUM)
St John"™s Wort (Hypericum Perforatum)
Extractul de St John"™s Wort (Hypericum Perforatum) este folosit in mod traditional pentru tratamentul depresiei nervoase, a starilor depresive pe fond psihic, din perioada pre menstruala si menstruala precum si insomniilor si irascibilitatii cauzate de aceste stari depresive prin efectul lui sedativ.
Substanta activa hipericina este responsabila de actiunea farmacologica. Pe langa actiunile clasice antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei.
L-TIROSINA
5 HTP
ANTIDEPRESIV ( DACIA PLANT)
DEPRESS A ( ROTTA NATURA)
ANTI ANXIETATE ( HYPERICUM)
St John"™s Wort (Hypericum Perforatum)
Extractul de St John"™s Wort (Hypericum Perforatum) este folosit in mod traditional pentru tratamentul depresiei nervoase, a starilor depresive pe fond psihic, din perioada pre menstruala si menstruala precum si insomniilor si irascibilitatii cauzate de aceste stari depresive prin efectul lui sedativ.
Substanta activa hipericina este responsabila de actiunea farmacologica. Pe langa actiunile clasice antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei.
L-TIROSINA
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica