Deregla hormonală sau sarcina?

Buna ziua. Ma numesc Bianca, am 17 ani si am si eu o problema. Menstruaţiei imi întârzie de 3 saptamâni. Contact sexual nu am mai avut de aproape 3 luni, dupa ultimul contact sexual mi-a venit menstruaţiei pe normal, asa si a doua luna. Numai acum ar fi trebuit normal sa imi vina pe 18 Martie dar se pare ca întârzie. La 2 saptamâni intârziere am facut doua teste de sarcina si au ieşit negative. Contactele sexuale au fost mereu protejate ai fara incidente. Am avut scurgeri albe, acum observ ca ma dor putin sânii si mai am si rareori intepaturi sub burta. Ce ar putea fi? E vreo şansa de sarcina sau o dereglare sau o alta problema? Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
1 comentarii

Buna ziua,
Este necesara o consultatie la medicul ginecolog, in urma careia acesta va poate indica fie un tratament, fie o ecografie. Poate fi vorba despre o sarcina dar si despre o dereglare hormonala sau alte cauze. Un diagnostic poate fi pus numai in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Este necesara o consultatie la medicul ginecolog, in urma careia acesta va poate indica fie un tratament, fie o ecografie. Poate fi vorba despre o sarcina dar si despre o dereglare hormonala sau alte cauze. Un diagnostic poate fi pus numai in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 2am facut tratament pt candidoza... sunt insarcina?
- 5vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 10SARCINA???DA?sauNU!
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 8Probleme hormonale
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 0Risc de sarcina ?
- 6dereglari hormonale de la Candidoza?
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 0Virgina insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: