Deregla hormonală sau sarcina?

08-04-2014
Bianca2b
Nu este medic/terapeut
Bianca2b
Buna ziua. Ma numesc Bianca, am 17 ani si am si eu o problema. Menstruaţiei imi întârzie de 3 saptamâni. Contact sexual nu am mai avut de aproape 3 luni, dupa ultimul contact sexual mi-a venit menstruaţiei pe normal, asa si a doua luna. Numai acum ar fi trebuit normal sa imi vina pe 18 Martie dar se pare ca întârzie. La 2 saptamâni intârziere am facut doua teste de sarcina si au ieşit negative. Contactele sexuale au fost mereu protejate ai fara incidente. Am avut scurgeri albe, acum observ ca ma dor putin sânii si mai am si rareori intepaturi sub burta. Ce ar putea fi? E vreo şansa de sarcina sau o dereglare sau o alta problema? Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
1 comentarii
0
15-05-2014, ora 09:18
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesara o consultatie la medicul ginecolog, in urma careia acesta va poate indica fie un tratament, fie o ecografie. Poate fi vorba despre o sarcina dar si despre o dereglare hormonala sau alte cauze. Un diagnostic poate fi pus numai in urma unei consultatii.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Ce este o dereglare hormonală?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •