Deregla hormonală sau sarcina?
Buna ziua. Ma numesc Bianca, am 17 ani si am si eu o problema. Menstruaţiei imi întârzie de 3 saptamâni. Contact sexual nu am mai avut de aproape 3 luni, dupa ultimul contact sexual mi-a venit menstruaţiei pe normal, asa si a doua luna. Numai acum ar fi trebuit normal sa imi vina pe 18 Martie dar se pare ca întârzie. La 2 saptamâni intârziere am facut doua teste de sarcina si au ieşit negative. Contactele sexuale au fost mereu protejate ai fara incidente. Am avut scurgeri albe, acum observ ca ma dor putin sânii si mai am si rareori intepaturi sub burta. Ce ar putea fi? E vreo şansa de sarcina sau o dereglare sau o alta problema? Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesara o consultatie la medicul ginecolog, in urma careia acesta va poate indica fie un tratament, fie o ecografie. Poate fi vorba despre o sarcina dar si despre o dereglare hormonala sau alte cauze. Un diagnostic poate fi pus numai in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Este necesara o consultatie la medicul ginecolog, in urma careia acesta va poate indica fie un tratament, fie o ecografie. Poate fi vorba despre o sarcina dar si despre o dereglare hormonala sau alte cauze. Un diagnostic poate fi pus numai in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 2Poate aparea vreo sarcina?
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 4semne de sarcina?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 5sarcina sau nu?
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: