Dereglare hormonala?

Buna ziua!Am si eu o intrebare ce ma nelinisteste.
In urma cu o saptamana am avut un incident in timpul actului sexual iar prezervativul s a spart.Fiind in perioada fertila (uitandu ma pe calendarul meu menstrual) am decis sa mi administrez o contraceptie de urgenta, mai exact o pastila de Escapelle.Problema este ca inca de acum 2 zile am inceput sa am sangerari si dureri abdominale, tind sa cred ca iar mi a venit menstra si nu mi pot da seama daca este din cauza pastilei sau sunt altele motivele.Vreau un raspuns va rog..
Multumesc mult!
In urma cu o saptamana am avut un incident in timpul actului sexual iar prezervativul s a spart.Fiind in perioada fertila (uitandu ma pe calendarul meu menstrual) am decis sa mi administrez o contraceptie de urgenta, mai exact o pastila de Escapelle.Problema este ca inca de acum 2 zile am inceput sa am sangerari si dureri abdominale, tind sa cred ca iar mi a venit menstra si nu mi pot da seama daca este din cauza pastilei sau sunt altele motivele.Vreau un raspuns va rog..
Multumesc mult!
1 comentarii

Da. de obicei.pastila de a doua zi. Deregleaza ciclul. Mie mi-a venit de doua ori in aceeasi luna cand am folosit-o.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 3Pilula de a 2a zi - posibilitati de a ramane insarcinata?
- 1sa iau sau nu pilula de urgenta? va rog raspundeti un medic ceva
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 0Pastila de a 2-a zi! Putin ajutor, va rog!
- 1pilula de a 2 a zi
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 1Escapelle
- 2Pilula Escapelle
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 0Pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Efecte Postinor
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
- 0E posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi