Dereglare hormonala?
Buna ziua!Am si eu o intrebare ce ma nelinisteste.
In urma cu o saptamana am avut un incident in timpul actului sexual iar prezervativul s a spart.Fiind in perioada fertila (uitandu ma pe calendarul meu menstrual) am decis sa mi administrez o contraceptie de urgenta, mai exact o pastila de Escapelle.Problema este ca inca de acum 2 zile am inceput sa am sangerari si dureri abdominale, tind sa cred ca iar mi a venit menstra si nu mi pot da seama daca este din cauza pastilei sau sunt altele motivele.Vreau un raspuns va rog..
Multumesc mult!
In urma cu o saptamana am avut un incident in timpul actului sexual iar prezervativul s a spart.Fiind in perioada fertila (uitandu ma pe calendarul meu menstrual) am decis sa mi administrez o contraceptie de urgenta, mai exact o pastila de Escapelle.Problema este ca inca de acum 2 zile am inceput sa am sangerari si dureri abdominale, tind sa cred ca iar mi a venit menstra si nu mi pot da seama daca este din cauza pastilei sau sunt altele motivele.Vreau un raspuns va rog..
Multumesc mult!
1 comentarii
Da. de obicei.pastila de a doua zi. Deregleaza ciclul. Mie mi-a venit de doua ori in aceeasi luna cand am folosit-o.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 1Pastila de a 2a zi - efecte asupra unei viitoare sarcini
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 3Pilula de a 2a zi - posibilitati de a ramane insarcinata?
- 3Pilula de a 2 zi! Un raspuns cat mai repede posibil!!!
- 3pilula de a 2-a zi?
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 5Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Escapelle
- 0Intrebare conizatie apoi pastila de a doua zi!
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 0Pastila de a doua zi
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Escapelle scurgeri
- 0Dereglare ?
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
- 0Pilula de a doua zi
- 3Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: