Dereglare menstruala

03-07-2014
Alice89
Nu este medic/terapeut
Alice89
Buna ziua, Am niste nelamuriri in legatura cu anticonceptionalele. Am luat doi ani anticonceptionale, iar cand le am intrerupt coclul mi a venit normal cateva luni si dupa a inceput sa intarzie o saptamana, doua, iar in momentul de fata nu mi a venit de doua luni. Este exclusa sarcina, in ultima perioada am tinut diete si o perioada cu multe probleme si stres, din cate am citit acestea ar fi responsabile pentru dereglarea mea. As dori sa stiu daca pot lua anticonceptionale inainte sa mi vina ciclul sau daca sunt ceva pastile ce pot grabi aparitia acestuia??? Am tot baut ceai de coada soricelului, dar nu m a ajutat deloc. Va multumesc!
1 comentarii
0
05-07-2014, ora 11:17
Dr. Laurentiu Craciunas
Obstetrica-ginecologie, Manchester, UK
Dr. Laurentiu Craciunas
Buna Alice89, stresul intens poate avea efecte asupra ciclurilor menstruale. Anticonceptionalele se pot incepe si in absenta menstruatiei, dar trebuie neaparat sa exclusi o sarcina inainte. Cum iti erau ciclurile inainte de prima data cand ai luat anticonceptionale si ce varsta ai?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •