dereglare menstruala sau posibila sarcina?
Buna. In data de 26 iunie am intretinut relatii sexuale, eram in timpul menstruatiei dar ne-am protejat cu prezervativ. Din pacate prezervativul s-a rupt chiar in momentul nepotrivit, am vrut sa fiu sigura ca nu raman insarcinata si ziua urmatoare in 27, spre seara am luat un Escapelle. Nu mai facusem niciodata sex in timpul menstruatiei si nu am stiut daca exista posibilitatea de a ramane insarcinata sau nu, asa ca am luat pastila de urgenta. In 28 nu mi-a mai venit menstruatia asa cum trebuia sa fie in mod normal, dupa o saptamana, cam prin 4 iulie am avut sangerari timp de 3 zile aprox., in cantitate mai mica si mai inchisa la culoare. De atunci nu mi-a mai venit menstruatia... sunt destul de speriata. Abia ieri am avut niste mici dureri care prevestesc menstruatia la mine, din pacate slujba mea nu imi permite sa ajung la un ginecolog de asta as avea nevoie de niste pareri... va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 3ciclu dereglat !
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 3oare pot ramane gravida?
- 4sex anal, insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 0posibila sarcina?
- 0Menstruatie la 19 zile
- 3Ciclu mai mare de 40 de zile
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 0Probleme cu menstruatia
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: