dereglare menstruala sau posibila sarcina?
Buna. In data de 26 iunie am intretinut relatii sexuale, eram in timpul menstruatiei dar ne-am protejat cu prezervativ. Din pacate prezervativul s-a rupt chiar in momentul nepotrivit, am vrut sa fiu sigura ca nu raman insarcinata si ziua urmatoare in 27, spre seara am luat un Escapelle. Nu mai facusem niciodata sex in timpul menstruatiei si nu am stiut daca exista posibilitatea de a ramane insarcinata sau nu, asa ca am luat pastila de urgenta. In 28 nu mi-a mai venit menstruatia asa cum trebuia sa fie in mod normal, dupa o saptamana, cam prin 4 iulie am avut sangerari timp de 3 zile aprox., in cantitate mai mica si mai inchisa la culoare. De atunci nu mi-a mai venit menstruatia... sunt destul de speriata. Abia ieri am avut niste mici dureri care prevestesc menstruatia la mine, din pacate slujba mea nu imi permite sa ajung la un ginecolog de asta as avea nevoie de niste pareri... va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 3contact intravaginal !
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 27urinari frecvente
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 2Sunt insărcinată ?
- 1Sarcina sau nu
- 7sex neprotejat
- 2Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: