dereglare menstruatie

Va rog mult, chiar am nevoie de un raspuns. Am luat Duphaston timp de 5 luni, si dupa incetarea tratamentului nu am mai avut menstruatie. Deci mie din decembrie nu mi-a mai venit. Doctora mea mi-a spus ca cel mai bine este ca organismul meu sa se regeleze singur. Nu stiu ce sa fac. Sa ma duc iar la medic, sau sa astept sa vina de la sine? Ma cam ingrijorez, pt ca nu mi se pare normal sa nu iti vina o perioada asa lunga de timp. Multumesc anticipat.
6 comentarii

De ce ati luat Duphaston?
Cum erau menstruatiile inainte?
Cum erau menstruatiile inainte?

buna..am si eu o nelamurire.am luat acum 5 zile pilula de urgenta:postinor 2.azi am sangerat si nu inteleg de ce pentru ca mi-a venit menstruatia saptamana trecuta.pe prospect scrie ca daca dupa administrare in perioada de 7 zile de pauza ce urmeaza contraceptiei hormonale regulate, sangerara menstruala nu apare, trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini.si daca mi-a venit ce inseamna? va rog sa ma lamuriti daca puteti

Multumesc f mult ca mi-ati raspuns. Am avut chisturi la ovare si am luat timp de 6 luni logest. dupa ce am terminat tratamentul nu am mai avut timp de 5 luni menstruatie, si de aceea am fost din nou la control si mi s-a recomandat Duphaston.

da nam inteles cati ani ai poate intri in menopauza

dna tirneci, va rog mult, poate reusiti daca aveti timp sa imi raspundeti. multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 4dereglare menstruala
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 5intarzie menstruatia, inainte imi venea cu 2 zile inainte
- 4Ciclu neobisnuit
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 8Schimbarea climei poate duce la schimbarea datei ciclului menstrual?
- 5acum la 30 de ani nu mai am menstra deloc, ce pot sa fac?
- 1Modificari ale menstruatiei dupa primul contact sexual
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 4menstruatie dereglata
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 2Dereglare menstruatie dupa chiuretaj
- 1De ce de doua ori pe luna?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 0Poate fi o dereglare?
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 0Antibiotice si ciclu menstrual
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: