dereglare sau sarcina?

01-05-2008
andra87
Nu este medic/terapeut
andra87
am avut ultima manstruatie in data de 28 martie, deci trebuia sa am iar pe 27 aprilie. durata ciclului este de 30 de zile la mine si am un ciclu regulat de 2 ani. menstruatie am cam 3 zile de vreo 2 luni si nu e deloc abundenta. pana astazi nu mi-a venit si am niste dureri de cap groaznice, stari de voma in fiecare dimineata, sunt balonata si am si o o secretie abundenta (fara miros). mi-am facut un test de sracina pe data de 27 dar a iesit negativ. sunt insarcinata sau e dereglare? va rog dati-mi un raspuns. imi doresc mult un copil si chiar as vrea sa ii dau o veste minunata sotului meu. multumesc
1 comentarii
0
02-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Ati facut testul de sarcina prea devreme, trebuie sa il faceti la 7-10 zuile dupa ce a intarziat menstruatia.Daca vreti sa fiti sigura daca sunteti sau nu insarcinata puteti face o analiza din sange care se numeste B-hcg.
Toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul