dereglari menstruale
buna ziua, in urma cu o saptamana am luat prostinor, luna aceasta menstruaria mi-a venit pe data de 4 si acum de ieri am mici scurgeri de sange si in acelasi timp iau si antibiotice amoxicilina, as dori sa stiu ce se intampla? mi s-a dereglat mentruatia? ceea ce mi se intampla arata ca ceva gelatinos amestecat cu firisoare de sange. sunt foarte panicata. ce se intampla? Va multumesc si astept raspuns cat de urgent posibil
3 comentarii
Este, extrem de probabil, vorba de dereglari de ciclu date de Postinor. Este bine sa folositi acest medicament cu numeroase reactii adverse numai la indicatia medicului.
Asa si este, Postinor-ul are destule reactii adverse si culmea inainte se elibera numai pe reteta valabila 6 luni iar acum e OTC, ceea ce mi se pare anormal. Totusi e un hormon.
Buna ziua. Am si eu o intrebare. De doua luni imi vine ciclul la termen dar in cantitate mia (2 zile) si de culoare inchisa. Mentionez ca pana acum nu am avut astfel de probleme si rezultatul la 17 cetosteroizi urinari mi-a iesit mare: 24.4 (valori normale 11-19).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 3ciclu dereglat !
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 5e posbil sa am menstruatie si sa fiu insarcinata?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 0dereglari menstruale
- 3menstruatie dereglata
- 3Dereglare menstruatie
- 5dereglare menstruala - motiv de ingrijorare?
- 0schimbare ciclu menstrual
- 4ciclu neregulat si analize endocrinologice
- 0Sarcina?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0Ciclu menstrual
- 0Durere de ovare mare
- 0Probleme menstruatie!
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
- 1Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: